ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta Master Cleanse sau cat rezisti nemancata - articole medicale

Dieta Master Cleanse sau cat rezisti nemancataDaca te-ai hotarat sa slabesti, ia-ti toate masurile de precautie astfel incat sa nu suferi de pe urma efctelor neplanificate ale scaderii ingreutate. Sfatuieste-te cu medicul tau daca si cum este cazul sa treci la fapte.

Veche de aproape 70 de ani

Numita si dieta cu limonada, dieta a fost creata de catre Stanley Burroughs, in 1941, si este un program de detoxifiere care elimina poftele pentru alimente nocive in cantitati mari, precum si nevoia de a consuma tigari si alcool, conform maze.com.

La vremea lui, Burroughs a facut puscarie pentru comercializarea de produse despre care spunea ca ar vindeca boli precum cancerul si pentru practicarea medicinii fara licenta. Cu toate acestea, zeci de vedete de la Hollywood o folosesc in mod curent pentru a slabi in timp record.

Fara mancare solida!

Timp de 10 zile sau mai mult nu se consuma deloc mancare solida, ci doar apa cu suc de lamaie, sirop de artar nerafinat, apa si piper de Cayenne, amestecate intr-un cocktail (din care poti sa consumi oricat intr-o zi).

Pentru a preveni dereglarile digestiei pe durata dietei, se consuma ceai cald de senna.

Rezultate numai in 5 zile

Revenirea la alimentatia normala se face treptat, la iesirea din cura consumandu-se, timp de o zi, sucuri de fructe, apoi supe, si abia apoi hrana solida.

Dieta este extrem de drastica si solicita organismul foarte mult, de aceea trebuie sa te orientezi in privinta programului tau. Daca muncesti intr-un ritm sustinut, aceasta dieta nu este pentru tine.

Rezultatele apar in termen foarte scurt (chiar si dupa doar 5 zile de dieta), reteta fiind folosita de catre actorii care trebuie sa slabeasca intr-un timp foarte scurt pentru un rol.

Celebritati care au folosit Master Cleanse cu succes: Demi Moore, Beyonce, Tina Fey, Gwyneth Paltrow, Vince Vaughn, Angelina Jolie, Courtney Love, Ben Affleck.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-16-2009/dieta-master-cleanse-sau-cat-rezisti-nemancata-618131




Dieta Master Cleanse sau cat rezisti nemancata - articole medicale - startsanatate