ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta care previne aparitia cancerului - articole medicale

Dieta care previne aparitia canceruluiUn specialist in dietetica din SUA vrea sa incerce sa reduca riscurile aparitiei cancerului, prin dieta.

Betty Boscarino, de la Spitalul Beaumont din Troy, afirma ca anumite diete si obezitatea pot duce la cancerul de colon, de san sau de prostata, informeaza hometownlife.com.

Antioxidantii din diverse alimente pot bloca procesul de dezvoltare a celulelor canceroase. Astfel, Boscarino ofera mai multe sfaturi pentru a evita aparitia cancerului si in acelasi timp pentru a mentine o greutate sanatoasa.

Fructele si legumele colorate diferit contin antioxidanti diferite. Asadar, afirma dieteticianul trebuie sa depunem eforturi pentru a "manca un curcubeu" de legume si fructe in fiecare zi.

Sarea consumata in cantitati mari poate duce la cancerul de stomac, asa ca evitati consumul de sare. Nu consumati prajeli pentru ca puteti face cancer la stomac sau de colon.

Fibrele gasite in seminte, nuci, fructe si legume, pot juca un rol important in prevenirea cancerului. Activitatea fizica poate scadea riscul de cancer, accelereaza procesul de digestie si scade nivelul de insulina.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-26-2009/dieta-care-previne-aparitia-cancerului-639142




Dieta care previne aparitia cancerului - articole medicale - startsanatate