ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta in cinci culori - articole medicale

Dieta in cinci culoriUn program simplu si eficient de a slabi nu este greu de gasit. Greu e sa te tii de el si sa nu "calci stramb" prea des.

Un astfel de program simplu este "Dieta in cinci culori". Culorile sunt alb, verde, violet, rosu si negru, si reprezinta stadii ale programului de nutritie, arata Diet.com.

Programul este prezentat in cartea nutritionistului Alex Ong, si arata ca in primul rand trebuie incercata culoarea alb: asta inseamna un plan de nutritie ce contine 10% mancare sanatoasa. Apoi se trece la Violet (40%), Rosu (60%) si Negru (80%). Autorul cartii arata ca nu se asteapta ca o persoana sa manance sanatos tot timpul. Este doar important sa mamanci ceva ce iti place fara sa te simti vinovat.

Culoarea alb inseamna sa bei foarte multa apa: cel putin opt pahare pe zi. Daca albul a devenit rutina, atunci se poate trece la verde: implica multe fructe si legume.

Violet reprezinta 40% mancare sanatoasa, deci portia de fructe si legume creste. Regimul specific fiecarei culori trebuie respectat cate o saptamana, iar in saptamanile patru si cinci se trece la rosu si negru, culorile care garanteaza ca greutatea scade si organismul devine mai sanatos.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-11-2008/dieta-in-cinci-culori-474749




Dieta in cinci culori - articole medicale - startsanatate