ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta in timpul antrenamentului fizic - articole medicale

Dieta in timpul antrenamentului fizicIn timpul antrenamentului zilnic de intretinere, corpul tau consuma multa energie pe care o preia din alimentatie. Tocmai de aceea fiecare masa va fi bogata in vitamine, minerale si proteine, iar hidratarea intregului organism este obligatorie pentru intarirea lui.

Nu ai nevoie de suplimente nutritive sau pastile naturiste, care pot dauna chiar sanatatii organismului tau. Ai doar nevoie de hrana sanatoasa, bogata in calorii si consumata la ore fixe, informeaza thesite.org.

Corpul tau primeste cea mai mare parte de energie din carbohidrati. Sunt substantele care se dizolva in zahar, pe care organismul il transforma in energie. Carbohidratii sunt preluati din fulgi de porumb, ovaz sau orz, orez brun, cartofi, legume radacinoase, porumb, mazare sau soia.

Toate aceste alimente vor fi consumate cu 30 de minute sau chiar o ora inainte de antrenamentul zilnic. Bananele sunt si ele bogate in calorii si pot fi consumate la desert, inainte de exercitiile fizice. Caloriile in alimentatia persoanelor care fac multa miscare au rolul de a intari masa musculara.

Nu uita de vitamine si minerale, esentiale pentru energizarea organismului tau. Astfel, legumele si fructele vor fi consumate la fiecare masa fie proaspete, fie fierte.

Este esential sa consumi aceste alimente la ore fixe, pentru ca organismul tau sa se obisnuiasca sa isi preia necesarul de vitamine si minerale atunci cand are nevoie. Astfel, incearca sa iei o masa consistenta, bogata in vitamine, minerale si calorii cu maxim o ora inainte de antrenamntul fizic.

Dupa 30 de minute de la incheierea lui, poti consuma citrice si fructe uscate. In timpul antrenamentelor, consuma multa apa si nu uita ca organismul are nevoie permanenta de hidratare.

Zaharul si cafeaua iti limiteaza din energia de care ai nevoie in fiecare zi, deci te poti gandi de doua ori inainte sa bei cana obisnuita de cafea sau sa consumi ciocolata de fiecare zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-08-2010/dieta-in-timpul-antrenamentului-fizic-993533




Dieta in timpul antrenamentului fizic - articole medicale - startsanatate