ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dieta lui Obama - articole medicale

Dieta lui ObamaBarrack Obama, presedintele ales al SUA, are o silueta de invidiat - e subtire, atletic si se misca elegant. Arata ca un fost atlet de maraton. Cu ce se hraneste, insa, viitorul cel mai puternic om al lumii?

Cu spanac, logic! Printre altele. Conform steadyhealth.com, citat de suntimes.com, democratul nu e deloc un mofturos cand vine vorba de mancare, nerefuzand aripioarele de pui sau un barbecue bine rumenit. II place si pestele la gratar, dar si broccoli fiert.

Atunci cand nu prea are de unde alege, cum s-a intamplat de cateva ori in campania electorala, cand dorinta de a strange voturi l-a adus si in localitati in care optiunile nu erau prea multe, s-a multumit si cu un cheeseburger. Ii place branza Cheddar, dar si batoanele cu proteine si alune MET-Rx. Ii plac semintele, nucile si stafidele, mesteca Nicorette, inca luptandu-se cu dependenta de fumat. Ii place ciocolata de casa Fran, fabricata in Seattle.

In materie de bauturi, nu e usor sa multumesti un presedinte. Adora sa bea Black Forest Berry Honest Tea, o bautura organica greu de gasit. Nu ii plac sucurile, prefera apa. Nu este deloc un fan al inghetatei si nu supoarta maioneza, chipsurile cu sare si sparanghelul.

Ii place mancare indoneziana, loc in care a si crescut, de altfel, ceea ce a dus la lansarea zvonului conform caruia la Casa Alba s-ar putea instala curand un bucatar venit tocmai din aceasta tara.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-08-2008/dieta-lui-obama-527740




Dieta lui Obama - articole medicale - startsanatate