ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dietele secrete ale vedetelor - articole medicale

Dietele secrete ale vedetelorCe au in comun Jennifer Lopez, Jessica Alba, Angelina Jolie, Claudia Schiffer si Reese Witherspoon? Dietele stricte care dau rezultate si le asigura un look de invidiat.

Exercitiile, numarul limitat al caloriilor pentru fiecare masa, fructele consumate dupa un anumit program sunt doar cateva din secretele dietelor marilor dive, informeaza Model Diet Plan.

Motto-ul lui Jennifer Lopez este "mananc orice, dar in cantitati moderate". Astfel, sotia lui Marc Anthony, prospata mamica Jennifer, isi pastreaza silueta de invidiat printr-un program strict de exercitii.

Nu face excese, nici la masa nici la dulciuri, si nu bea niciodata. De fiecare data cand greutatea scapa de sub control, ea scade aportul carbohidratilor din alimentatia sa.

Inca de la 12 ani, Jessica Alba a urmat un regim strict al alimentatiei, iar in prezent acest regim a devenit un stil de viata. Ea urmeaza o dieta pe baza de branzeturi, iaurturi, zarzavaturi si oua, consumate controlat, pentru a asigura un echilibru al metabolismului.

Angelia Jolie se mentine cu carne slaba si mult peste. In plus, ea consuma foarte multa apa si nu sare peste micul dejun, care consta in cereale si lapte. De asemenea, mierea de albine este sursa de proteine a Angelinei Jolie, pe care nu o refuza niciodata.

Claudia Schiffer manaca numai fructe pana la pranz. Cina ei consta in salate usoare si multe legume proaspete, suc de rosii sau ceaiuri. Isi pastreaza silueta cu trei mese pe zi, nu foarte consistente, dar echilibrate.

Reese Witherspoon isi controleaza caloriile pe care le consuma la fiecare masa. Mananca, cu preponderenta, alimentatia bebelusilor. Merele, laptele si cereale ii asigura "blondei de la Drept", necesarul proteic pentru intreaga zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-02-2008/dietele-secrete-ale-vedetelor-426725




Dietele secrete ale vedetelor - articole medicale - startsanatate