ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Elibereaza-ti sinusurile in 20 de secunde - articole medicale

Elibereaza-ti sinusurile in 20 de secundeCei care au avut macar o data sinusurile infundate stiu ca intr-o astfel de stare nu te poti concentra, te cuprinde nervozitatea, stresul si nu prea esti in stare de nimic. Ce nu se vede este faptul ca este restrictionata circulatia aerului, iar creierul impreuna cu celelalte organe nu mai sunt ogixenate asa cum ar trebui.

Din fericire, deblocarea sinusurilor se face destul de usor atunci cand stii procedura corecta, conform Life Hacker.com.

Iata ce presupune aceasta: impinge cu limba cerul gurii si pune un deget intre sprancene, exercitand presiune asupra acestui punct. Stai asa 20 de secunde, dupa care ia degetul de pe aceasta zona si vei vedea cum sinusurile tale incep sa se elibereze.

Nu trebuie sa tintesti un loc anume atunci cand impingi in sus cu limba. Atunci cand nu mai exerciti niciun fel de presiune nicaieri, este posibil sa simti un fel de miscare in fundul gatului, caci sinusurile sunt drenate.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/elibereaza-ti-sinusurile-in-20-de-secunde-1191919




Elibereaza-ti sinusurile in 20 de secunde - articole medicale - startsanatate