ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Esteticianul Nicoletei Luciu spune ce operatii trebuie sa isi faca vedetele - Interviu Ziare.com - articole medicale

Esteticianul Nicoletei Luciu spune ce operatii trebuie sa isi faca vedetele - Interviu Ziare.comDoctorul Kasem Abu Bakr are doar 32 de ani, insa este extrem de apreciat de vedetele autohtone, Nicoleta Luciu si Laurette fiind doar doua dintre doamnele ce au trecut pragul cabinetului sau.

L-am provocat pe doctorul Kasem, medic de origine palestiniana, dar nascut in Romania, la un exercitiu, iar el ne-a spus cam ce operatii ar trebui sa faca unele vedete de la noi, printre care s-ar numara Mihaela Radulescu, Andreea Marin Banica sau Delia Matache.

De asemenea, doctorul Kasem ne-a mai spus cam cat costa cele mai dese operatii pe care le face, in top fiind bineinteles implantul mamar.

Care a fost cea mai scumpa operatie pe care ati realizat-o vreodata si in ce a constat?

O interventie de rinoplastie, implant mamar si lipo-sculptura chirurgicala corporala cu laser, intr-o singura operatie.

Care sunt cele mai intalnite proceduri la romance? Dar in cazul barbatilor?

Implantul mamar si lipo-sculptura. La barbati este rinoplastie.

Ati avut vreodata vreo pacienta dificila? Daca da, puteti povesti mai multe?

A fost o pacienta cu deformare congenitala la sani, unde avea asimetrie de pozitie si de volum intre ambii sani, unde trebuia sa ii fac doua tehnici operatorii total diferite, adaptate la fiecare san in parte. Recuperarea a fost mai pretentioasa, mai anevoioasa. Dupa recuperare, a fost necesara si o reinterventie la un san pentru refinisarea rezultatului.

Aveti vreun obicei pe care il savarsiti inainte de interventii?

Da, imi place sa glumesc cu pacienta imediat cand se pune pe masa de operatie. Iar inainte de operatie imi zic o rugaciune specifica in limba araba. In timpul interventiei imi place sa ascult muzica orientala ambientala.

Ati refuzat vreodata vreun pacient pe motiv ca nu credeati ca are nevoie de operatia dorita?

Da, pentru ca rezolvarea problemelor acuzate putea fi simpla prin schimbarea stilului de viata, unde le sfatuiesc ce si cum si ca nu are rost sa fiu platit degeaba, consider ca este mai cinstit asa.

Sunt multe doamne/domnisoare care exagereaza cu marimea "noilor sani". Ce risca aceste doamne din punct de vedere al sanatatii?

Da, intr-adevar sunt si astfel de exemple. Dar, de obicei, ne sfatuim reciproc fata de aceasta procedura. In general, riscul cel mai mare este de a se lasa, dar este o evolutie ce poate fi corectata fara probleme.

Ati avut probleme cu vreo persoana publica? Adica, a fost greu de comunicat cu cineva?

Pana acum nu si intentionez sa ramana asa :)

S-a intamplat ca vreo persoana publica sa va ceara discretie? Adica sa nu apara in presa ca a trecut pragul clinicii?

Da, numeroase.

Care este procedura dinaintea operatiei de marire a sanilor?

Consultul in care se realizeaza masuratorile specifice dorintei pacientei si dimensiunile corporale.

Ce trebuie sa stie o femeie care isi doreste o astfel de interventie?

Ca este complet sigura si nu afecteaza calitatea glandei pentru sarcina si alaptare. Ca nu are legatura dovedita cu tumorile glandulare, ca pot exista reactii de adaptare fata de implant mai putin placute, dar care oricum sunt rezorvabile fara probleme la nivel de glanda.

Ne puteti da o lista de preturi pentru cele mai intalnite operatii pe care le faceti?

Implant mamar intre 2.500 si 4.500 euro.
Sculptura corporala in jur de 1.500 euro pe zona.
Abdomino plastie 2.500 si 3.500 euro.
Acestea sunt cele mai intalnite in ultima vreme.

Nicoleta Luciu este cunoscuta pentru faptul ca a reusit sa slabeasca intr-un timp recod dupa nasteri, iar dumneavoastra ati ajutat-o pentru a arata extraordinar. Ce credeti ca ar trebui sa mai schimbe vedeta la corpul sau (daca mai exista ceva)?

In primul rand, orice femeie, fie vedeta sau nu, trebuie sa se simta bine in corpul sau. Printr-o alimentatie corecta si sport se pot obtine rezultate incredibile. Daca o femeie isi doreste sa imbunatateasca unele aspecte exterioare, in urma unor accidente sau alte evenimente neplacute, atunci rolul meu este definit. De la consiliere pana la evaluarea post operatorie, echipa mea ii sta alaturi si supraveghem constant evolutia medicala si estetica.

In showbiz, se pune accent mare pe imagine, de aceea majoritatea vedetelor doresc sa "lucreze" unele parti pentru a le ajuta mult in cariera.

Stiu ca v-ati ocupat, pe langa Nicoleta, de Laurette. Ce alte vedete mai sunt pe lista dumneavoastra?

Ramane confidential, vedetele isi aleg singure dorinta de a face public acest lucru.

Ce interventii ar trebui realizate in cazul urmatoarelor vedete?

Mihaela Radulescu se mentine formidabil, doar mare grija la ten, hidratare mai multa si ingrijire de tonifiere.



Adelina Pestritu parca are nasul putin mai mare, poate considera o rino-plastie sa fie in armonie cu fata, pe care o are foarte fina.



Andreea Esca ar trebui sa mai lucreze mai mult la mentinere, putin mai slaba nu strica, deja este vizibil in zona gatului.



Andreea Marin Banica este cam epuizata, are cearcane vizibile. Si ten deshidratat, in plus ar trebui sa se mentina mai mult cu sport.



Delia Matache are fata dulce, dar poate o usoara augmentare, mai ales pentru buza superioara nu ar strica.



Laura Cosoi este cam epuizata la ten si ochi, odihna, liniste si tratament de hidratare si tonifiere.



Doctorul Kasem Abu Bakr a devenit cunoscut dupa ce a realizat operatia de implant pentru Nicoleta Luciu. El participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, interne si internationale, dorind sa fie la curent cu ultimele descoperiri in domeniu.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ingrijire-corp/esteticianul-nicoletei-luciu-spune-ce-operatii-trebuie-sa-isi-faca-vedetele-interviu-ziare-com-1184510






Esteticianul Nicoletei Luciu spune ce operatii trebuie sa isi faca vedetele - Interviu Ziare.com - articole medicale - startsanatate