ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Exercitii simple pentru brate tonifiate (Galerie foto) - articole medicale

Exercitii simple pentru brate tonifiate (Galerie foto)Daca iti este rusine sa porti bluze cu maneci scurte sau bretele din cauza ca bratele tale au pielea lasata si muschii nu sunt tonifiati, este cazul sa iei masuri.

Cu cateva miscari simplu de executat si rapide, chiar dupa o saptamana vei incepe sa vezi rezultatele, conform Women's Health Magazine:

Foloseste greutati de un kilogram in fiecare mana, tine picioarele departate cat spatiul dintre umeri, bratele pe langa corp, si apoi ridica-le in fata, drepte, cu palmele orientate una catre cealalta. Ele trebuie sa formeze un "V" intre ele si sa fie paralele cu solul. Mentine o secunda si revino la pozitia initiala, facand 12-15 repetari.



Tine coatele indoite aproape de corp, palmele aproape de umeri. Apoi ridica bratele, drepte, palmele orientate una catre alta. Mentine o secunda, dupa care coboara si repeta de 6-8 ori. Treptat, poti sa faci mai multe seturi.



Stai aplecata, cu genunchii usor indoiti, spatele drept, formand un unghi de aproape 90 de grade cu partea superioara a picioarelor. O mana tine-o in jos, in timp ce cealalta o tii indoita din cot, cu palma la nivelul coapselor laterale. Apoi intinde cotul si indreapta bratul in spate, ridicand cat poti de mult, rotind palma catre tavan. Fa cate 12-15 repetari cu fiecare mana in parte.




http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/exercitii-simple-pentru-brate-tonifiate-galerie-foto-1188567




Exercitii simple pentru brate tonifiate (Galerie foto) - articole medicale - startsanatate