ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fa miscare pe timp de criza - articole medicale

Fa miscare pe timp de crizaAbonamentele la sala pot fi costisitoare, iar odata cu aparitia crizei economice, regimul tau de miscare a suferit drastice schimbari. Exista insa metode ieftine, simple si la-ndemana pentru respectarea programului tau de exercitii.

Mersul de jos, pe bicicleta, dansul, alergatul sau fotbalul cu prietenii la sfarsit de saptamana nu iti lasa urme adanci in buzunare, deci iti poti permite sa faci miscare si pe timp de criza, informeaza thesite.org.

Vechea vorba a mersului pe jos, care face piciorul frumos este adevarata si poti verifica si tu acest lucru. Te sperie gandul sa-ti lasi masina acasa, pentru a merge pe jos la serviciu? Incearca atunci ca in pauza de masa sa faci o plimbare de cel putin zece minute.

Inchide-ti telefonul pentru a nu fi deranjat, iar programul tau de exercitii poate incepe. Odata ajuns acasa, incearca sa gatesti sau sa faci curatenie in pasi de dans.

Este o metoda deloc costisitoare si simpla pentru a te mentine in forma. Sa nu crezi ca cele 15 minute de dans nu conteaza.

Dimpotriva, deschide fereastra si pe ritmuri de salsa, r&b sau chiar tango ori vals, poti respecta programul tau normal, iar beneficiile (de la respiratie corecta pana la intarirea structurii musculare) se vor vedea in doar cateva saptamani.

Mersul pe bicicleta este exercitiul perfect pentru mentinerea conditiei fizice. Imbracamintea insa va fi adecvata sezonului, deci nu uita de caciula, hanorac, sosete groase si chiar un fular subtire.

Investesti la inceput intr-o bicicleta, dar beneficiile ulterioare sunt multiple si vei vedea ca merita efortul. Daca nu stii sa mergi pe bicicleta sau nu esti dispus sa investesti deloc, incearca sa alergi in parc cel putin la sfarsit de saptamana.

In reprize mici la inceput, fara fortari si intinderi musculare, iar progresiv poti adauga cateva minute timpului alocat jogging-ului.

Si daca iti faci probleme ca prietenii nu vor intelege nevoia ta de miscare, convinge-i si pe ei sa petreci diminetile de week-end la un teren de fotbal, tenis sau baschet. Sporturile de echipa, doar pentru relaxare, sunt metodele de criza perfecte pentru lipsa ta de conditie fizica.

Exista solutii pentru fiecare lucru pe care ti-l propui. Important este sa respecti orice regim pe care il adopti si sa te motivezi in urmarea lui. Beneficiile miscarii sunt esentiale pentru un mental stabil si un fizic de invidiat, deci nu mai pierde nici o secunda din timpul tau liber cu uitatul la televizor.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-02-2009/fa-miscare-pe-timp-de-criza-939107




Fa miscare pe timp de criza - articole medicale - startsanatate