ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Faceti mersul la sala mai putin plictisitor - articole medicale

Faceti mersul la sala mai putin plictisitorSportul este esential pentru pierderea in greutate sau, pur si simplu, pentru mentinerea sanatatii, insa, sa recunostem, majoritatea nu avem niciodata chef de exercitii fizice.

Bicicleta, alergare, greutati si apoi de la capat ... Destul de plictisitor. Insa exista remedii: faceti exercitiile si mersul la sala amuzante. Iata cateva metode, de la Self.com:

Alternati exercitiile:

OK, bicicleta si alergarea sunt considerate extrem de importante pentru pierderea in greutate. Insa, in sine, reprezinta o activitate plictitisitoare, daca le efectuati intr-o sala de sport.

Evident, puteti opta pentru plimbarea cu bicicleta in oras sau joggingul in parc. Dar, daca vreti sa ramaneti indoor, incercati si alte aparate din sala.

Alegeti un exercitiu care va face placere:

Timpul zboara cand va amuzati, in timp ce faceti sport. Alegeti o activitate care va face sa zambiti, nu doar ca arde calorii. Este demonstrat faptul ca femeile care se amuza si socializeaza in timp ce fac sport, isi petrec cu 40% mai mult timp exersand.

Nu va limitati la exercitiile clasice. Va place dansul sau cataratul? Aceste activitati sunt la fel de benefice si ard o gramada de calorii.

Ascultati muzica:

Muzica ne da energie. Faceti un playlist de piese alerte, pentru a-l asculta cand faceti sport. Pe langa faptul ca timpul va parea sa se scurga mai repede, muzica va distrage de la sentimentul ca sunteti obositi, iar ritmul ajuta la coordonare.

Nu faceti sport singuri:

Puteti opta pentru un sport de echipa sau puteti merge cu bicicleta in grup. Chiar si la sala, alegeti-va un "co-echipier", pentru a va stimula si ajuta reciproc.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-17-2009/faceti-mersul-la-sala-mai-putin-plictisitor-888970




Faceti mersul la sala mai putin plictisitor - articole medicale - startsanatate