ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fara prejudecati cand e vorba de dieta! - articole medicale

Fara prejudecati cand e vorba de dieta!Retetele de cura de slabire vin, de obicei, la pachet cu o multitudine de sfaturi, unele mai ciudate sau mai neeadevarate decat altele.

The Times of India le-a ales pe cele mai comune dintre ele si le-a desfiintat, pe baza studiillor facute de-a lungul timpului.

Afinele contin cei mai multi antioxidanti

Afinele si-au castigat renumele de superaliment datorita cantitatii mari de antioxidanti. Insa acest lucru nu le face superioare altor alimente. Cercetatorii au descoperit ca ciocolata neagra are si mai multi antioxidanti, iar strugurii au aproape la fel de multi antioxidanti ca si afinele.

Fructele si legumele trebuie tinute doar la frigider

In realitate, pastrarea lor in acest fel le face sa piarda mare parte din nutrienti. Oamenii de stiinta din Oklahoma au descoperit ca pastrarea unui pepene la temperatura camerei ii dubleaza nivelul de betacaroten si face ca nivelul licopenului sa creasca cu 20%.

Nivelul acelorasi antioxidanti dintr-un pepene pastrat la frigider, timp de doua saptamani, nu s-a schimbat in aceeasi perioada.

Legumele in nuante pale au mai putini nutrienti

In general e bine sa optezi pentru legumele mai colorate, insa exista si exceptii, cele mai bune exemple fiind varza si conopida. Prima este bogata in vitamine precum A, B,C si K, iar cea de-a doua este o sursa buna de antioxidanti, Vitamina C si folati.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-19-2010/fara-prejudecati-cand-e-vorba-de-dieta-1003636




Fara prejudecati cand e vorba de dieta! - articole medicale - startsanatate