ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Femeile ar trebui sa slabeasca inainte de a ramane gravide - articole medicale

Femeile ar trebui sa slabeasca inainte de a ramane gravideSpecialistii au avertizat de multa vreme ca greutatea femeilor influenteaza viitorii copii, insa recent a iesit la iveala faptul ca este extrem de importanta greutatea viitoarei mamici, in momentul in care ramane gravida.

Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca, in mod paradoxal, daca mama are o greutate normala, copilul nu are un risc crescut de a deveni obez. In schimb, daca este obeza in momentul in care ramane insarcinata, ricul de a avea un copil obez se transforma aproape in certitudine, relateaza AP.

Este luata ca exemplu americanca Kathy Perusse, care, dupa ce a facut doi copii, in tot acest rastimp fiind obeza, a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a slabi. Dupa ce greutatea I s-a redus, a mai ramas de doua ori gravida, nascand cei doi copii.

In mod paradoxal, primii doi copii, nascuti pe vremea cand era obeza, sunt obezi, de asemenea, iar ceilalti doi au o greutate normala, fapt ce vine in sprijinul ipotezei cercetatorilor.

Acestia avertizeaza ca este foarte importanta greutatea mamei din momentul conceperii copilului, acest aspect marcand intreaga existenta a copilului. Ei nu exclude nici chiar slabirea pe cale chirurgicala, pentru binele urmasilor.

Un studiu realizat in Quebec vine in sprijinul acestei idei, dupa ce au fost monitorizati mai multi copii nascuti din mame care au facut operatii in urma carora au slabit, la un moment dat. S-a dovedit ca cei nascuti dupa operatia mamei aveau un risc micsorat de a deveni obezi si de a suferi de diabet.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-23-2009/femeile-ar-trebui-sa-slabeasca-inainte-de-a-ramane-gravide-929142




Femeile ar trebui sa slabeasca inainte de a ramane gravide - articole medicale - startsanatate