ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Femeile nu pot rezista tentatiilor culinare, spre deosebire de barbati - articole medicale

Femeile nu pot rezista tentatiilor culinare, spre deosebire de barbatiCeea ce tine industria produselor de slabit si fitness-ul pe linia de plutire, ba chiar pe profit, este faptul ca multe dintre femei nu reusesc sa tina o dieta mai mult de cateva zile, dupa care, pentru a-si pansa sufletul ranit, apeleaza din nou la mancare in exces, din disperare. Acest cerc vicios le face lor rau, dar bine celor care activeaza in domeniile de mai sus.

Un studiu sugereaza ca de vina pentru imposibilitatea femeilor de a rezista tentatiilor culinare este chiar creierul lor, altfel conceput decat cel al barbatilor, conform Softpedia.

In cadrul unui experiment derulat in New York, de Brookhaven National Laboratory, mai multi voluntari sanatosi si cu greutate normala, femei si barbati, au fost pusi sa tina post timp de 17 ore. La finele acestei perioade de timp, in fata lor au fost asezate strategic platouri cu bunatati, printre care burgeri, sunca, oua, prajituri cu ciocolata si inghetata.

Voluntarii au fost rugati sa incerce sa se concentreze pentru a rezista tentatiei de a gusta din ele. In tot acest timp, Dr. Gene-Jack Wang, coordonatorul studiului, le-a scanat creierele, observand ca in cazul barbatilor, regiunea din creier asociata cu dorinta a inregistrat o activitate mai mica decat pana atunci.

In cazul femeilor nu s-a observat nicio schimbare, semn ca ele nu au reusit sa se concentreze prea bine, dorinta ramanand la fel de prezenta.

Asa s-ar explica de ce femeile nu reusesc sa slabeasca, acest lucru nefiind insa atat de greu in cazul barbatilor. De aici si numarul mai mare al femeilor obeze, explica cercetatorul.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-11-2009/femeile-nu-pot-rezista-tentatiilor-culinare-spre-deosebire-de-barbati-947811




Femeile nu pot rezista tentatiilor culinare, spre deosebire de barbati - articole medicale - startsanatate