ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fericirea stimuleaza pofta de mancare - articole medicale

Fericirea stimuleaza pofta de mancareBuna-dispozitie ne face sa mancam mai mult decat atunci cand suntem obositi, stresati sau suparati. Fericirea ne determina sa fim mult mai pofticiosi si sa ne permitem luxul de a ne satisface dorintele culinare.

Un studiu realizat de cercetatorii americani ne arata cum sa consumam alimentele pe care le dorim, pastrandu-ne greutatea, informeaza CNN.

Dr. Brian Wansink, directorul cercetarii alimentare din cadrul Universitatii Cornell, a impartit alimentele in doua categorii: gustari rapide, gen fast-food, si macarea gatita.

Problemele emotionale sunt un factor decisiv in declansarea poftelor culinare. Cercetatorii au aratat ca mancam mai mult atunci cand suntem fericiti, contrar parerilor majoritatii.

Oamenii de stiinta considera ca mesele trebuie sa fie mai dese pentru a ne pastra greutatea dorita. Acestia afirma ca daca pauza intre mese este foarte mare, foamea este de necontrolat.

Poftele culinare nu trebuie sa ne acapareze. Pentru a ne mentine silueta, trebuie sa amanam consumarea unui produs care ne place, dar sa nu ne refuzam in totalitate aceasta pofta.

O alta recomandare a specialistilor este portionarea mancarii. Nu este recomandata suplimentarea portilor si nici consumarea alimentelor din recipiente mari, pentru a nu depasi o masa normala.

Cercetatorii ne recomanda sa consumam alimente cu beneficii nutritionale. Daca ne place foarte mult ciocolata, trebuie sa consumam ciocolata neagra, bogata in antioxidanti.

Iaurtul sau untul trebuie sa fie degresat, astfel putem sa adaugam si alte ingrediente la consumarea acestor produse fara sa luam kilograme in plus.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-25-2008/fericirea-stimuleaza-pofta-de-mancare-421089




Fericirea stimuleaza pofta de mancare - articole medicale - startsanatate