ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fii tonica! Bea sucuri naturale si ceaiuri - articole medicale

Fii tonica! Bea sucuri naturale si ceaiuriSucurile naturale, combinatiile de extracte naturale, consumate cu apa plata sau minerala si ceaiurile actioneaza precum un tonic asupra organismului.

In antichitate, chinezii au folosit cu succes cateva retete, folosite si in prezent, pentru tonifierea zilnica.

Frunzele plantelor care au un rol benefic asupra organismului se prepara ca un ceai care poate fi consumat in timpul zilei, la birou sau intr-o calatorie, iar efectul este imediat, informeaza herbalremediesinfo.com.

Pentru a obtine tonicul perfect, trebuie combinate doar anumite plante, care au proprietati curative, in cantitati moderate. Astfel, o prima reteta de tonic poate fi obtinuta din zmeura, urzica, lamaie si ovaz.

Frunzele de zmeura sunt un tonic perfect pentru organism. Actioneaza asupra muschilor, prin relaxare, dar si asupra organelor interne, prin efectul sau astringent.

O frunza de urzica va reduce inflamatiile si raspunsurile alergice ale organismului. Pentru persoanele cu un stomac sensibil, urzica este tonicul perfect. Are un continut bogat de fier si vitamina C si trateaza cu succes anemiile dar si problemele rinichilor.

Lamaia este binecunoscuta pentru efectele sale curative si continutul bogat de vitamina C, iar efectul ei asupra organismului este unul imediat si de lunga durata.

Ovazul actioneaza precum un balsam al sistemului nervos. Mai mult, el este indicat persoanelor cu glicemia ridicate sau celor care sufera depresii.

Tonic pentru anemici

In cazul anemicilor, cele mai recomandate plante sunt cele bogate in fier, administrate sub forma de ceai sau proaspete, in cazul legumelor. Astfel, un tonic eficient pentru anemici se obtine din stevie, urzica, menta si patrunjel.

Se prepara precum o infuzie si se bea pe tot parcursul zilei. Stevia este bogata in fier si vitamina A, proteine si minerale. Primavara, funzele pot fi folosite la salata si drept tratament, iar toamna, semintele bogate in vitamina B2 intaresc organismul.

Urzica regenereaza organismul si il readuce la viata. Orice tonic natural va contine urzica datorita efectelor sale imediate, de revitalizare a organismului.

Patrunjelul contine vitamina K, C, fier si este continut in tonicul natural pentru ca actioneaza precum un tampon, ajutand la absorbtia stomacala.

Menta este folosita la digestie datorita continutului sau bogat de vitamina B2 si C. Gustul sau special, dar si efectele benefice asupra organismului o recomanda pentru orice tonic natural preparat in casa, in doar cateva minute.

Tonic pentru lipsa de calciu

Persoanele care au lipsa de calciu trebuie sa stie ca isi gasesc in plante aliatul perfect pentru a se mentine in forma. Astfel, o cura de tonic zilnic nu numai ca va fi benefica dar va avea efecte in doar cateva zile.

Preparati un ceai din cateva frunze de urzici, coada calului si ovaz. Dupe ce s-a racit, beti amestecul pe toata durata unei zile, de cate ori va este sete.

Ceaiul din coada calului protejeaza organismul prin cresterea imunitatii lui, il intareste si are rolul de aspirina din plante. Pentru un organism slabit, ceaiul din coada calului activeaza circulatia locala si are actiune antimicrobiana si antiseptica.

Retetele de tonic natural pot inlocui sucul acidulat pe care il consumam la birou sau numeroasele cafele carora le pierdem numarul pe parcursul zilei.

Efectele lor asupra organismului ne vor convinge sa lasam sucul si cafeaua deoparte si sa preparam in fiecare dimineata un ceai minune, tonic natural pentru orice organism.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-01-2009/fii-tonica-bea-sucuri-naturale-si-ceaiuri-804789




Fii tonica! Bea sucuri naturale si ceaiuri - articole medicale - startsanatate