ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fructele de avocado contin aproape 20 de vitamine - articole medicale

Fructele de avocado contin aproape 20 de vitamineConsumul de avocado aduce o serie de beneficii pentru organism, iar posibilitatile de a-l include in alimentatia zilnica sunt multiple.

Avocado contine aproape 20 de vitamine, minerale si fitonutrienti. Consumul de avocado aduce un aport de 4% din doza zilnica recomandata de vitamina E, 4% de vitamina C, 8% folate, 4% fibra, 2% fier, 4% potasiu, 81 micrograme de luteina si 19 de micrograme de beta-caroten.

De asemenea, un avocado contine mai mult potasiu decat o banana, informeaza Examiner.

Pentru ca in unele zone fructele de avocado sunt mai greu accesibile si oamenii sunt nevoiti sa le cumpere uneori nu foarte coapte, trebuie sa stiti ca puteti sa le ajutati sa ajunga la procesul de maturitate tinandu-le 1-3 zile intr-o punga de hartie.

Daca nu stiti cum sa faceti sa includeti avocado in consumul zilnic, iata cateva retete simple si utile:

1. Guacamole. Se prepara din 3 fructe de avocado coapte, se indeparteaza coaja si semintele. Mai aveti nevoie de un piure de cartofi, doua rosii, o ceapa mica rosie si suc de lamaie. Se adauga sare si piper pentru gust.

2. Salata de avocado. Cand aveti poofta de o salata in stil mexican o puteti realiza dintr-o varza rosie, ceapa rosie, rosii si un avocado. Se amesteca usor si se adauga sucul de la o lamaie, sare si piper pentru gust.

3. Topping de avocado. Exista mai multe feluri de mancare peste care il puteti adauga. Este excelent atunci cand il adaugati peste peste, chili, hamburgeri, hot dog, salate, sau orice fel de mancare mexicana.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-12-2009/fructele-de-avocado-contin-aproape-20-de-vitamine-851054




Fructele de avocado contin aproape 20 de vitamine - articole medicale - startsanatate