ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Frumusete cu buget de criza - articole medicale

Frumusete cu buget de crizaPoti fi o femeie frumoasa, ingrijita si in pas cu moda chiar si pe timp de criza. Tratamentele corporale si faciale pot fi costisitoare, dar daca le prepari tu acasa, din plante, vei vedea ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Poti obtine crema de corp care iti pastreaza pielea catifelata, cu un miros delicat si placut, din petale de trandafir, lamaie si putina glicerina. Amesteca sucul de la doua lamai mici cu apa in care ai lasat petalele de trandafir o noapte, dupa care poti adauga glicerina, infomeaza pioneerthinking.com .

Aplica produsul astfel obtinut pe intreg corpul, iar dupa 20 de minute poti face un dus caldut. Pielea ta va fi la fel de ferma ca dupa un tratament corporal la salonul tau obisnuit.

O crema similara o poti obtine din sucul a doua lamai, o portocala si iaurt preparat in casa. Este o masca faciala pe care o vei lasa sa actioneaze 15 minute, dupa care o indepartezi cu apa calduta.

Daca ai tenul uscat, poti opta pentru o masca faciala obtinuta dintr-un ou batut, putina miere si ulei essential de levantica. Pentru hranirea pielii deteriorate de vremea rece, aplica o masca facial obtinuta din pudra de orez si putina miere. Indeparteaza dupa 30 de minute cu apa calduta si te poti bucura de un ten de copil.

Intretinerea parului

Nu mai ai nici timp si nici resurse pentru aplicarea tratamentului tau costisitor pentru intretinerea parului. Tratamentele naturiste sunt cea mai buna solutie, deci fa-ti reserve de miere, uleiuri vegetale, de masline, oua si iaurt chiar in ziua de salariu.

Timp de o luna vei putea sa te bucuri de continuarea tratamentului pentru parul tau sensibil. O prima reteta se obtine din miere si ulei vegetal, cu care masezi scapul si parul, pana la varfuri. Maioneza alimentara, pe care ai eliminat-o din alimentatie, iti poate fi de folos pentru intretinerea parului.

Dupa ce ai preparat-o, o poti aplica pe parul uscat, de la radacina pana la varfuri. Acopera cu o masca de plastic sau chiar o punga si asteapta 30 de minute pentru ca tratamentul ta sa actioneaze.

Dusul cu apa calduta te va ajuta sa elimini excesul de grasime in totalitate si cand se va usca, parul tau va fi ferm, rezistent si curat.

Aceeasi procedura o poti urma daca folosesti doar ulei de masline. Pentru a fi mai eficienta, fa un dus ferbinte in timp ce parul este acoperit cu masca de plastic.

Efectul de sauna imbunatateste proprietatile uleiului de masline, iar beneficiile vor fi vizibile inca de la prima aplicare.

Daca ai parul uscat, poti opta pentru o masca cu ou si ulei de masline sau iaurt. Timpul si procedeul de administrare sunt similare celorlalte retete, iar efectele vor fi de durata.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-11-2009/frumusete-cu-buget-de-criza-946698




Frumusete cu buget de criza - articole medicale - startsanatate