ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Fumatul in parcurile pentru copii, interzis? - articole medicale

Fumatul in parcurile pentru copii, interzis?Fumatul in spatiile de joaca pentru copii ar putea fi interzis, la Iasi, daca proiectul propus de membrii Asociatiei pentru Protectia Consumatorului va fi aprobat de consilierii locali.

Insa acest proiect ar putea fi preluat la nivel national, in conditiile in care fumul de tigara este periculos pentru copii, chiar daca este inhalat in aer liber, transmite Digi 24.

Reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Consumatorului vor realiza mai multe sondaje in randul parintilor, in parcurile de joaca din Iasi, dupa care, in functie de rezultatele pe care le vor avea, astfel de actiuni vor avea loc in mai multe orase din tara.

"Cu un chestionar, in zonele de joaca, incepand de saptamana urmatoare, asta timp de doua saptamani sa vedem daca cei care intra si folosesc spatiile de joaca, eventual copiii si parintii care vin sunt de acord cu asemenea promovare, o hotarare de consiliu local", a declarat Vasile Cazan, presedinte Asociatia pentru Protectia Consumatorilor.

Cei mai infocati sustinatori ai proiectul sunt parintii, in contextul in care specialistii au atras atentia, in nenumarate randuri, ca fumatul pasiv poate avea efecte dezastruoase pe termen lung in cazul copiilor, ai caror plamani sunt inca in dezvoltare.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fumat/fumatul-in-parcurile-pentru-copii-interzis-1178081




Fumatul in parcurile pentru copii, interzis? - articole medicale - startsanatate