ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Gelul care readuce vocea pierduta - articole medicale

Gelul care readuce vocea pierdutaIn decurs de un an va aparea pe piata un medicament sub forma de gel, in stare sa refaca vocea pierduta in urma unor interventii chirurgicale la gat.

In spatele acestui gel, pe care multi artisti care si-au pierdut vocea il asteapta, se afla un profesor american, Robert Langer, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts. El declara ca gelul cu pricina reda elasticitatea corzilor vocale afectate de operatii.

Testele pe sobolani si dihori s-au dovedit un succes, urmand ca primii pacienti umani sa fie tratati in decurs de un an, relateaza Daily Mail.

Daca se vor dovedi un succes, oameni precum Julie Andrews, vedeta din Sunetul Muzicii, care si-a pierdut vocea in urma unei operatii de indepartare a unor noduli necancerosi de la nivelul gatului, in 1997, si-ar putea recupera vocea. In prezent, artista, a carei voce cuprindea 5 octave, nu mai poate canta absolut deloc.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-23-2009/gelul-care-readuce-vocea-pierduta-929078




Gelul care readuce vocea pierduta - articole medicale - startsanatate