ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Genele nu sunt vinovate pentru imbatranirea fetei - articole medicale

Genele nu sunt vinovate pentru imbatranirea feteiIn urma unui studiu desfasurat asupra mai multor perechi de gemeni s-a demonstrat ca vinovate pentru riduri, pete maro sau roz si vase de sange dilatatet nu sunt genele, ci fumatul, excesul in greutate si expunerea indelungata si fara protectie la soare.

Deoarece gemenii au aceleasi gene, dar poti fi expunsi in mod diferit aumitor factori externi, studierea acestora permite posibilitatea controlului sensibilitatii genetice, spune medicul Elma D. Baron, de la Scoala de Medicina Case Western Reserve din Cleveland, Ohio, potrivit Reuters.

Astfel, dupa studierea a 65 de perechi de gemeni, oamenii de stiinta au descoperit ca imbatranirea pielii este legata mai mult de mediu si stilul de viata decat de factorii genetici.

Insa, in ceea ce priveste cancerul de piele, oamenii de stiinta spun ca atat mediul inconjurator, cat si genele cresc riscul aparitiei cancerului.

Echipa din care a facut parte si Baron a examinat pielea fetei a 130 de gemeni, cu varste cuprinse intre 18 si 77 de ani

Gemenii care nu sunt grasi, folosesc creme de protectie solara si nu consuma alcool nu aveau foarte multe semne de imbatranire pe fata, in timp ce ceilalti nu aveau un ten tocmai fin.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-24-2009/genele-nu-sunt-vinovate-pentru-imbatranirea-fetei-982861




Genele nu sunt vinovate pentru imbatranirea fetei - articole medicale - startsanatate