ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ginkgo Biloba pentru imbunatatirea memoriei? O pacaleala! - articole medicale

Ginkgo Biloba pentru imbunatatirea memoriei? O pacaleala!Vechiul remediu chinezesc, folosit de mii de ani pentru a estompa din efectele imbatranirii, nu are niciun efect asupra memoriei, arata un studiu recent realizat in SUA.

Cercetarile care au dus la aceasta concluzie au durat 6 ani, fiind monitorizati in aceasta perioada 3.000 de voluntari cu varste cuprinse intre 72 si 96 de ani, relateaza Daily Mail, care citeaza Jurnalul Asociatiei Medicale Americane.

Pana acum se credea ca acest supliment imbunatateste circulatia sangelui, fapt benefic si la nivelul creierului, stimulandu-se astfel memoria. Dupa ce, timp de 6 ani, voluntarii au luat fie 2 pastile cu ginkgo biloba, fie doua pilule placebo, s-a descoperit ca voluntarii din prima grupa nu au aratat niciun fel de imbunatatiri ale memoriei, ritmul degradarii creierului fiind acelasi ca si in cealalta grupa.

Studiile anterioare au aratat ca acest supliment previnde formarea cheagurilor de sange, imbunatatind circulatia sangvina. Tot pe seama acestui supliment este pusa si reducerea toxinelor din organism, gratie antioxidantilor continuti.

Indiferent daca previne sau nu pierderile de memorie, ginkgo biloba este benefic organismului, au recunoscut insa cercetatorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-30-2009/ginkgo-biloba-pentru-imbunatatirea-memoriei-o-pacaleala-983896




Ginkgo Biloba pentru imbunatatirea memoriei? O pacaleala! - articole medicale - startsanatate