ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Grasimea e sanatate curata, daca o pui unde trebuie - articole medicale

Grasimea e sanatate curata, daca o pui unde trebuieKilogramele in plus te pot face mai sanatos, daca sunt depuse armonios pe solduri, coapse si dos, potrivit cercetatorilor universitatii britanice Oxford.

Grasimea depusa in jurul soldurilor ne protejaza de acizii grasi daunatori si contine un agent inflamator ce impiedica producerea accidentelor vasculare, sustin oamenii de stiinta de la Oxford, citati de BBC.

Potrivit acestora, ar fi de preferat un posterior proeminent in locul grasimii depuse in jurul taliei, deoarece aceasta nu are astfel de proprietati benefice pentru organism.

Mai mult, oamenii de stiinta spun ca medicii viitorului vor prescrie redistribuirea grasimii corporale catre solduri si coapse, pentru a preveni bolile cardiovasculare si metabolice, cum ar fi diabetul.

"Conteaza forma si locul in care se aduna grasimea. Grasimea din jurul soldurilor si coapselor este benefica, iar cea depusa pe burta are efecte nocive", spune doctorul Konstantinos Manolopoulos, conducatorul echipei de cercetatori de la Oxford.

Grasimea de pe coapse si spate este mai greu de eliminat decat cea din jurul taliei, insa Manolopoulos sustine ca tocmai acesta este si motivul ce o face extrem de utila.

Cand grasimea este arsa prea repede, aceasta elimina o cantitate mare de citokine, molecule proteice care provoaca inflamarea corpului si au legatura cu bolile cardiovasculare si rezistenta corpului la insulina, dar si cu diabetul.

In acelasi timp, eliminarea lenta a grasimii de pe solduri produce hormonul numit adiponectin, ce imbunatateste circulatia arteriala si regleaza cantitatea de zahar din sange.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-12-2010/grasimea-e-sanatate-curata-daca-o-pui-unde-trebuie-986747




Grasimea e sanatate curata, daca o pui unde trebuie - articole medicale - startsanatate