ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Gravidele fumatoare risca sa aiba copii cu probleme de comportament - articole medicale

Gravidele fumatoare risca sa aiba copii cu probleme de comportamentDaca se stia ca fumatul este nociv fatului, cercetatorii au mai descoperit un motiv pentru care gravidele nu ar trebui sa se atinga de tigari.

Potrivit unei echipe mixte de cercetatori, formata din britanici si americani, creierul in dezvoltare al fatului sufera modificari, iar copiii pot avea probleme de comportament, care pot fi observate chiar de la varsta de 3 de ani, conform BBC.

In urma studiului in care au fost monitorizate 14.000 de mamici si copiii lor a reiesit ca in cazul viitoarelor mamici care mai fumau cate o tigara din cand in cand, riscul de a avea baieti cu probleme de comportament ajungea la 44%.

In cazul mamicilor dependente de nicotina, riscul de a avea astfel de copii ajunge chiar la 80%. Problemele micutilor constau in deficitul de atentie, acestia fiind hiperactivi.

In cazul fetitelor nascute din mame fumatoare, s-au putut observa probleme de conduit, insa nu si deficit de atentie, micutele nefiind hiperactive.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-04-2009/gravidele-fumatoare-risca-sa-aiba-copii-cu-probleme-de-comportament-941451




Gravidele fumatoare risca sa aiba copii cu probleme de comportament - articole medicale - startsanatate