ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Hackathon4Health 2020, a patra editie a hackathonului pe teme de sanatate va avea loc intre 11 si 13 decembrie 2020 - articole medicale

·       Hackathon4Health este cel mai important hackathon pe teme de sãnãtate din ultimii ani care își propune sã genereze idei inovatoare cu impact real în domeniul sãnãtãții; 
·       Înscrierile au loc în perioada 26 noiembrie – 9 decembrie, ora 23:59, pe platforma evenimentului https://hackathon4health.umfcd.ro/
·       Johnson & Johnson România va premia trei echipe declarate câștigãtoare cu o finanþare pre-seed în valoare de 5.000 USD pentru implementarea soluþiei dezvoltate.

București, 26 noiembrie, 2020 – Johnson & Johnson România, alãturi de Universitatea de Medicinã și Farmacie ”Carol Davila” din București (UMFCD) prin Centrul de Inovație și e-Health și Asociația Societatea Studenților în Medicina din București, anunțã organizarea celei de-a patra ediții a Hackathon4Health.
Pentru al patrulea an consecutiv, partenerii strategici ai proiectului sunt Ambasada Statelor Unite ale Americii în România ºi Camera de Comerþ Americanã în România (AmCham Romania).
Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 decembrie, în format digital, și va aduce laolaltã experți în domeniul sãnãtãții, reprezentanți ai autoritãților, furnizorilor de servicii medicale și spitalicești, mediul academic și business, studenți la facultatea de medicinã și la alte facultãți de interes, specialiști în domeniul tehnic și reprezentanți ai asociațiilor de pacienți pentru a dezvolta pe parcursul celor douã zile, soluții digitale inovatoare menite sã contribuie la îmbunãtãțirea calitãții vieții în România ºi dezvoltarea ecosistemului de digitalizare în sãnãtate la nivel național.
Temele propuse participanților pentru aceastã ediție sunt:
·       Prevenþia ºi tratamentul pacienþilor în specializãrile oncologie, hematologie, imunologie și sclerozã multiplã
·       Sãnãtatea mintalã ºi îmbunãtãþirea calitãþii vieþii
·       Dispozitive medicale ale viitorului
·       Managementul și urmãrirea pacientului de la diagnostic și tratament în timpul și dupã pandemia Covid-19
„Hackathon4Health 2020 a devenit un catalizator pentru idei inovatoare și reunește pasionații de tehnologie, mediul academic, antreprenori, pacienți și profesioniști din domeniul sãnãtãții. Soluțiile digitale dezvoltate în ultimele trei ediții sunt un motor important pentru transformarea digitalã a sãnãtãții în România și ne bucurãm cã la Johnson & Johnson România, împreunã cu partenerii noștri, creãm în mod constant soluții pentru inovație și dezvoltare”, declarã Sévan Kaloustian, Managing Director al Janssen, compania farmaceuticã a Johnson & Johnson în România.
 
Evenimentul inițiat de Johnson& Johnson Romania este implementat anul acesta în colaborare  cu Universitatea  de Medicinã și Farmacie ”Carol Davila” din București (UMFCD) prin Centrul de Inovație și eHealth, cu care compania Johnson & Johnson România a semnat recent un parteneriat în domeniul e-Health, și Asociația Societatea Studenților în Medicina din București .
 
Sã aibã șansa sã lucreze la un proiect cu impact real în sãnãtate și sã beneficieze de consilierea și ghidajul profesionist al unor specialiști atât în domeniul medical, cât și în
domeniul tehnologic– consider cã sunt avantaje extraordinare pentru un student la
medicinã și, în plus, vor contribui semnificativ la dezvoltarea lor viitoare ca profesioniști
și ca actori importanți în sectorul de sãnãtate. Felicit și susțin acest demers al companiei
Johnson & Johnson România cu atât mai mult cu cât, anul acesta, am resimțit din plin nevoia digitalizãrii în sãnãtate și educație ca doi piloni importanți pentru funcționarea
societãții”, apreciazã Rectorul Universitãții de Medicinã și Farmacie ”Carol Daviladin București, Prof. Dr. Viorel Jinga.
 
 
Evenimentul se va desfãșura live pe o platformã digitalã dedicatã, pe parcursul a douã zile, timp în care participanții vor lucra în echipe și vor beneficia de ajutor din partea mentorilor, experți și profesioniști în domeniul sãnãtãții, IT&C, academic, antreprenorial și reprezentanți ai autoritãților din România, în tot ceea ce privește zona de informație medicalã, acces și sistem de sãnãtate, dar și suport tehnic pentru implementarea soluțiilor. La finalul celor douã zile de lucru, echipele își vor prezenta proiectele și, în urma procesului de jurizare, vor fi alese 3 proiecte câștigãtoare care vor primi din partea companiei Johnson & Johnson o finanþare pre-seed în valoare de 5.000 USD și mentorat pentru o perioadã de 6 luni de zile din partea companiei și a Universitãții de Medicinã și Farmacie ”Carol Davila” din București (UMFCD) prin Centrul de Inovație și eHealth. În urma celor 3 ediții anterioare, au fost alese 9 echipe câștigãtoare ale cãror soluții inovatoare pentru sãnãtate au fost deja lansate spre utilizare sau sunt în stadii avansate de implementare.  
 
 
 
###
 
Despre Johnson & JohnsonÎn cadrul Johnson & Johnson, credem cã o sãnãtate bunã stã la baza vieților vibrante, a comunitãților prospere și a progresului. De aceea, de mai bine de 130 de ani, am depus toate eforturile pentru a menþine sãnãtatea oamenilor, la orice vârstã și în orice etapã a vieþii. Azi, în calitate de cea mai mare și mai extinsã companie din lume dedicatã îngrijirii sãnãtãții, ne întãrim angajamentul de a ne folosi aceastã dimensiune în slujba binelui. Facem eforturi sã îmbunãtãțim accesul și accesibilitatea, sã creãm comunitãți mai sãnãtoase și sã oferim posibilitatea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla, sã aibã o bunã sãnãtate mintalã, un corp sãnãtos și sã beneficieze de un mediu înconjurãtor sãnãtos. Cu pasiune, științã și prin inovaþie ne propunem sã schimbãm profund traiectoria sãnãtãții pentru umanitate. Aflați mai multe pe www.jnj.com. Urmãriþi-ne pe @JNJNews.
 
Despre Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson
În cadrul Janssen, lucrãm pentru a crea un viitor în care afecþiunile sunt de domeniul trecutului. Noi suntem Janssen Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson ºi ne concentrãm activitatea pentru a transforma aceastã perspectivã în realitate pentru pacienþii din întreaga lume. Luptãm împotriva bolilor prin ºtiinþã, îmbunãtãþim accesul prin mecanisme inovatoare ºi vindecãm lipsa de speranþã prin pasiune. Activitatea noastrã este dedicatã acelor domenii medicale în care putem face cea mai mare diferenþã: oncologie, neuroºtiinþe, imunologie, boli infecþioase ºi vaccinuri, boli cardiovasculare ºi de metabolism ºi hipertensiune pulmonarã. Pentru mai multe informaþii, vizitaþi www.janssen.com. Urmãriþi-ne ºi pe @JanssenGlobal.
 
 
 
Despre Centrul de Inovație și e-Health al UMFCD
CieH este o structurã din cadrul UMF „Carol Davila” din București care are rolul de a susține dezvoltarea aptitudinilor și competențelor studenților si medicilor în activitãțile de inovare și sãnãtate digitalã, în vederea creșterii competitivitații și adaptãrii la digitalizarea sistemelor de educație și sãnãtate. CieH vizeazã dezvoltarea soluțiilor digitale și inovative pentru sectorul medical, pentru a deservi toți actorii implicați în domeniul sãnãtãții.CieH susține transferul tehnologic al soluțiilor viabile, cât și valorificarea și diseminare a rezultatelor acestora. Pentru mai multe informaþii, vizitaþi cieh.umfcd.ro. Urmãriþi-ne ºi pe @CieHUMFCD.
 
 
Precauții cu privire la declarațiile anticipative
 
Aceast comunicat de presã conține „declarații anticipative”, așa cum sunt definite în Legea privind reforma în privința litigiilor privind valorile mobiliare din 1995 privind dezvoltarea potențialelor scheme de prevenire și tratament pentru COVID-19. Cititorul este avertizat sã nu se bazeze pe aceste declarații anticipative. Aceste declarații se bazeazã pe așteptãrile actuale cu privire la evenimentele viitoare. Dacã presupunerile de bazã se dovedesc inexacte și dacã riscurile cunoscute sau necunoscute sau incertitudinile se materializeazã, rezultatele reale ar putea varia semnificativ de la așteptãrile și proiecțiile Janssen, parte a grupului de Companii Farmaceutice și/ sau Johnson & Johnson. Riscurile și incertitudinile includ, dar nu sunt limitate la: provocãri și incertitudini inerente cercetãrii și dezvoltãrii produselor, inclusiv incertitudinea succesului clinic și obținerea aprobãrilor de reglementare; incertitudinea succesului comercial; dificultãți de producție și întârzieri; concurențã, inclusiv dezvoltãri tehnologice, produse noi și brevete obținute de competitori; provocãri referitoare la  brevete; și tendințele de reducere a costurilor pentru îngrijirea sãnãtãții. O listã suplimentarã și descrieri ale acestor riscuri, incertitudini și alți factori pot fi gãsite în Raportul Anual al Johnson & Johnson privind formularul 10-K pentru anul fiscal încheiat pe 29 decembrie 2019, inclusiv în secțiunile „Notã de precauție cu privire la declarațiile anticipative.” Și „ Punctul 1A. Factorii de Risc,” și în cel mai recent Raport Trimestrial al companiei depus în baza Formularul 10-Q și înregistrãrile ulterioare ale companiei la Securities and Exchange Commission. Copii ale acestor depuneri sunt disponibile online la www.sec.gov, www.jnj.com sau la cerere de la Johnson & Johnson. Niciuna dintre Companiile Farmaceutice Janssen sau Johnson & Johnson nu se angajeazã sã actualizeze nicio declarație anticipativã ca urmare a unor noi informații sau evenimente viitoare sau dezvoltãri.

Bucharest






Hackathon4Health 2020, a patra editie a hackathonului pe teme de sanatate va avea loc intre 11 si 13 decembrie 2020 - articole medicale - startsanatate