ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Hipertensivii nu au voie mai mult de 10 pahare de alcool pe saptamana - articole medicale

Hipertensivii nu au voie mai mult de 10 pahare de alcool pe saptamanaMai mult de 10 pahare de alcool, in cazul persoanelor hipertensive, pot avea ca rezultat fibrilatia atriala (aritmia cardiaca), sustin cercetatorii.

Un studiu realizat pe mai 9.000 de voluntari cu presiune arteriala mare si o varsta de aproximativ 67 de ani a aratat ca inima lor se resimte dupa doar 10 pahare consumate saptamanal, acestia ajungand sa sufere de aritmie cardiaca, relateaza Daily Mail.

Pe parcursul celor cinci ani cat au fost monitorizati subiectii, 353 dintre ei au ajuns sa sufere de aritmie cardiaca.

Cu alte cuvinte, chiar si in cazul consumului moderat de alcool inima are de suferit. Numai in Marea Britanie, peste jumatate de milion de locuitori sufera de aceasta problema, care poate avea ca utrmare atacul cerebral sau stopul cardiac.

Potrivit cercetatorilor norvegieni, riscul de a suferi de fibrilatie atriala creste cu 80% in cazul consumului de alcool.

Si consumul a mai mult de patru cani de cafea tare zilnic poate avea ca rezultat aritmia cardiaca, a mai aratat un studiu realizat la Universitatea Modena.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-31-2009/hipertensivii-nu-au-voie-mai-mult-de-10-pahare-de-alcool-pe-saptamana-870542




Hipertensivii nu au voie mai mult de 10 pahare de alcool pe saptamana - articole medicale - startsanatate