ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ia-ti portia de sanatate din plantele ayurvedice - articole medicale

Ia-ti portia de sanatate din plantele ayurvedicePlantele medicinale ayurvedice sunt folosite pentru crearea unor remedii pentru diferite boli si afectiuni. Idea de baza a medicinii ayurvedice este ca dosha sa ramana in echilibru, pentru ca organismul sa se vindece sau sa ramana sanatos in limba sanscrita, dosha inseamna defect sau ceva ce poate duce la degradare; cei 3 dosha - Vata, Pitta si Kapha - sunt factori biologici foarte importanti in procesul aparitiei bolilor si in prevenirea si vindecarea lor).

Cand unul dintre cei 3 dosha se agraveaza sau incepe sa domine constitutia organismului, sanatatea ta este amenintata, iar atunci cand iei masuri pentru ca dosha fie din nou sub control, corpul tau se poate vindeca. Prin folosirea plantelor ai posibilitatea sa rezolvi problema doshei agravate si sa iti aduci corpul in echilibru, te invata Life 123.

Radacina de Ashwagandha este utilizata pentru a consolida slabiciunea. Poate ajuta o persoana care este epuizata fizic sau psihic si, uneori, este folosita pentru a trata impotenta sau un numar scazut de spermatozoizi. De multe ori este comparata cu planta ginseng, datoriza capacitatii sale de a energiza o persoana in mod natural.

Radacina de Coleus forskohli, un fel de menta, este utilizata in mai multe scopuri. Se spune ca este buna pentru a imbunatati circulatia, restabileste sanatatea inimii, trateaza insuficienta cardiaca congestiva si ajuta circulatia pulmonara. De multe ori este utilizata in combinatie cu alte plante medicinale.

Radacina de ghimbir este folosita pentru a ajuta la digestie, pentru a trata greata, disconfortul gastric si flatulenta. Este folosita pentru prepararea unor ceaiuri ayurvedice care stimuleaza digestia sanatoasa si este folosita in multe retete de gatit.

Gotu Kola se consuma adesea ca o salata, iar frunzele ii sunt folosite drept plante medicinale. Este folosita pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor, facandu-le mult mai sanatoase. De asemnea, gotu kola poate vindeca leziuni ale pielii si eczeme.

Turmericul, o planta asiatica inrudita cu ghimbirul, a fost folosita foarte mult timp de cei care practicau medicina ayurvedica pentru a trata obezitatea, insa acum este folosita si ca antiinflamator pentru tratarea persoanelor care sufera de artrita.

Mai multe studii au aratat ca turmericul ajuta la descompunerea grasimilor alimentare si protejeaza impotriva formarii cheagurilor de sange.

Cele mai multe suplimente ayurvedice sunt disponibile intr-o varietate de forme, de la pastile pana la ceaiuri. Daca esti interesat de acestea, consulta un practician al medicinii ayurvedice si afla de ce plante ai nevoie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-04-2009/ia-ti-portia-de-sanatate-din-plantele-ayurvedice-940155




Ia-ti portia de sanatate din plantele ayurvedice - articole medicale - startsanatate