ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Inca un pas pana la tratamentul personalizat pentru cancerul la san - articole medicale

Inca un pas pana la tratamentul personalizat pentru cancerul la sanCercetatorii au descoperit motivul pentru care unele paciente bolnave de cancer la san nu reactioneaza la chimioterapie. Descoperirea face ca tratamentul personalizat, in cazul acestei boli, sa nu fie o perspectiva prea indepartata.

In prezent, tratamentul pentru cancer este relativ universal, fara a fi si eficient in toate cazurile, unii pacienti fiind imuni la tratament, dupa cum relateaza The Telegraph.

Recent, cercetatorii de la Dana-Farber Cancer Institute, in Boston, au descoperit insa ca de vina pentru acest fenomen sunt mutatiile a doua gene. Ei prefigureaza ca intr-un an sau doi va iesi pe piata un test genetic care sa detecteze aceste mutatii si, in cazul pacientelor care le au, se va renunta la sedintele de chimioterapie, ineficiente si cu numeroase efecte secundare.

In cazul acestora, se vor alege altfel de tratamente, chiar individualizate, se mentioneaza in raportul aparut in Nature Medicine. In cadrul testelor, s-a aratat ca una din cinci paciente prezinta aceste mutatii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-25-2010/inca-un-pas-pana-la-tratamentul-personalizat-pentru-cancerul-la-san-990142




Inca un pas pana la tratamentul personalizat pentru cancerul la san - articole medicale - startsanatate