ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Infectiile din timpul sarcinii sunt legate de astmul bronsic in cazul copiilor - articole medicale

Infectiile din timpul sarcinii sunt legate de astmul bronsic in cazul copiilorCercetatorii americani au descoperit ca exista o legatura intre infectiile mamelor in timpul sarcinii si astmul dezvoltat de copii.

Studiul a fost facut timp de 16 ani pe 400.000 de nasteri din California si a demonstrat ca atunci cand mamele au avut o infectie, numita corioamnionita, si copilul a fost nascut prematur, micutul a avut un risc mai mare de a face astm pana la varsta de 5 ani, informeaza Reauters.

Astfel de inflamari ale placentei sau ale lichidului amniotic pot rezulta dintr-o serie de infectii bacteriene ale vaginului. Corioamnionita complica 8% dintre sarcini, potrivit unui nou studiu.

Doctorul Darios Getahun, care a condus studiu, a declarat ca s-a descoperit ca nasterea prematura este un motiv pentru care copiii dezvolta astm si ca corioamnionita este un alt factor, dar care nu are treaba cu nasterea prematura.

Getahun a mai spus ca acest studiu sublinieaza importanta ingrijirii prenatale.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-17-2010/infectiile-din-timpul-sarcinii-sunt-legate-de-astmul-bronsic-in-cazul-copiilor-996043




Infectiile din timpul sarcinii sunt legate de astmul bronsic in cazul copiilor - articole medicale - startsanatate