ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Inghetata medicinala, care ii ajuta pe bolnavii de cancer - articole medicale

Inghetata medicinala, care ii ajuta pe bolnavii de cancerIn scurt timp ar putea aparea pe piata o inghetata medicinala, care sa ii ajute pe cei care lupta cu cancerul sa treaca mai usor peste efectele secundare ale chimioterapiei.

Cercetatorii de la Universitatea Auckland lucreaza cu gigantul in lactate Fonterra, pentru a crea un desert medicinal care sa amelioreze efectele secundare ale sedintelor de chimioterapie, in cazul bolnavilor de cancer, relateaza The Telegraph.

Inghetata, care se va numi ReCharge, va cuprinde ingredienti activi din lactate, care sa lupte cu diareea, anemia si lipsa apetitului, comune in cazul bolnavilor de cancer.

Testele sunt deja in plina derulare, mai multi bolnavi de cancer consumand in prezent cate 100 de grame de inghetata de capsuni, zilnic. Pana acum au fost investite 2 miliaone de dolari in cercetarile in vederea realizarii produsului.

Lactatele sunt principalul produs exportat de Noua Zeelanda, Fonterra controland aproape o treime din exporturile de lactate din lume.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-29-2009/inghetata-medicinala-care-ii-ajuta-pe-bolnavii-de-cancer-935533




Inghetata medicinala, care ii ajuta pe bolnavii de cancer - articole medicale - startsanatate