ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Inlocuitori sanatosi pe care nu-i stiai - articole medicale

Inlocuitori sanatosi pe care nu-i stiaiSa mananci sanatos este o arta. Dar pe de alta parte asta nu inseamna ca trebuie sa-ti sacrifici placerile si sa mananci mancaruri fara gust. Solutia este sa apelezi la inlocuitori sanatosi pe care nu-i stiai, si care iti aduc si multumire gustativa si sanatate!

Foloseste quinoa in loc de orez sau paste. Orezul alb si pastele sunt "rele" si sunt prea bogate in carbohidrati. Quinoa este una dintre cele mai sanatoase si mai nutritive cereale, este perfecta alaturi de sosuri, la fel ca si pastele si orezul, aducand proteine complete si aminoacizi esentiali, scrie legume, adauga sosuri si vei avea un fel de mancare excelent si foarte potrivit vara.

Foloseste apa de nuca de cocos in locul bauturilor rehidratante, mai ales atunci cand faci multa miscare si ai nevoie de surse de potasiu si electroliti. Apa de nuca de cosos este infinit mai buna si ofera necesarul de minerale necesar intr-o proportie mai buna comparativ cu bauturile clasice destinate celor care fac sport.

Inlocuieste pastele cu spanac. Adauga aceleasi sosuri de rosii. Spanacul fiert poate fi o baza perfecta pentru sosuri de tomate, fiind in acelasi timp si o sursa valoroasa de vitamine, minerale, fitonutrienti, cu efecte anti-inflamatorii si anti-cancer.

Cu greu rezistam in fata unui bol cu chipsuri de cartofi. Dar toata lumea stie ca sunt nesanatoase. Te poti bucura de aroma si placerea de a rontaii inlocuind cipsurile cu varza sau frunze de salata kale. Taie-le in bucati potrivite, pulverizaza-le cu un pic de ulei, pune sare, si coace-le 10-15 minute in cuptor la 180 de grade. Rezultatul este perfect.

Inlocuieste mereu cartofii cu conopida. Poti prepara conopida exact dupa retetele in care pregatesti cartofii, indiferent ca este vorba despre cartofi la cuptor sau piure. Reduci caloriile, ai mai multe proteine, totul cu de patru ori mai putine calorii.

Iti plac crutoane? Cui nu-i plac! Dar le poti inlocui cu nuca. Crutoane nu-ti aduc decat calorii goale, in timp ce nucile dau o savoare speciala salatelor, aduc omega 3, proteine si fibre.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/inlocuitori-sanatosi-pe-care-nu-i-stiai-1176622




Inlocuitori sanatosi pe care nu-i stiai - articole medicale - startsanatate