ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intampina toamna cu o dieta care va echilibra execesele de vacanta - articole medicale

Intampina toamna cu o dieta care va echilibra execesele de vacantaDupa o vara in care organismul vostru a suferit fie din cauza execeselor alimentare de vacanta, fie din cauza dietelor prelungite pentru a avea un corp de invidiat, toamna ar putea fi momentul perfect pentru a "intra in normalitate".

Pentru a fi sigur ca de data aceasta chiar veti adopta un stil de viata si un stil alimentar sanatos, AJC va arata cativa pasi de urmat:

1. Triaza alimentele. Poti sa te apuci sa faci curat in dulapul din bucatarie si in frigider, pentru a da deoparte tot ce inseamna "gras".

Axeaza-ti alimentatia pe fructe proaspete, carne slaba, cereale integrale si lapte cu un continut mic de grasime. Profita de recoltele toamna consumand rosii de sezon tarziu, morcovi si mere.

2. Renunta la mancatul in oras. Poate ca pe parcursul verii v-ati permis rasfatul de a cina mai des in oras, insa acum este momentul sa mancati sanatos acasa. Astfel veti scapa de tentatia de a comanda ceva care v-ar scoate din ritmul dietei.

Poti face acasa oricand un gratar de peste, o salata cu ton sau orice alte optiuni care vor inlocui savurosul meniu de la restaurant.

Iar pe viitor, atunci cand mergi la restaurant citeste printre randurile meniului, deoarece descrierile din acesta nu arata cantitatea de grasime pe care o veti consuma.

3. Elimina tot ce inseamna "extra". Fereste-te de crutoane prajite pe salate, felii de bacon pe burgeri si sos de branza pe broccoli. Acest lucru inseamna in termeni cantitativi multe calorii.

4. Mananca "verde". Indiferent unde iei masa, la locul de munca sau acasa, axeaza-te pe salate si legume in locul bugerilor.

5. Fii perseverent. A manca mai sanatos nu inseamna neaparat a manca diferit. Uneori, restaurantele promoveaza aceasta ideea si adauga in meniu sintagme precum "surprizatoarea varza de Bruxelles".
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-16-2009/intampina-toamna-cu-o-dieta-care-va-echilibra-execesele-de-vacanta-887705




Intampina toamna cu o dieta care va echilibra execesele de vacanta - articole medicale - startsanatate