ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intareste-ti inima cu un tonic cardiac - articole medicale

Intareste-ti inima cu un tonic cardiacBolile cardiovasculare sunt din ce in ce mai frecvente. Principalele cauze a aparitiei lor sunt alimentatia necorespunzatoare si stresul.

Odata indepartate si corectate, vei fi ferit de aceste afectiuni grave, care se raspandesc rapid in tot organismul.

Poti alunga insa stresul din viata ta? Poti evita toate tensiunile zilnice? De cele mai multe ori suntem depasiti de situatiile dificile in care ne aflam, iar starea sanatatii este grav afectata, informeaza
herbalremedieslk.com.

Atunci cand primele simptome ale afectiunilor cardiace apar, trebuie sa iei masurile de prevenire, pentru a evita complicatiile ulterioare, iar tonicul cardiac este perfect in astfel de cazuri.

Fierbe cateva petale de trandafiri intr-o cana cu apa. Dupa ce a dat intr-un clocot, acopera tonicul si asteapta 15 minute. Indulceste-l cu miere si bea-l in fiecare dimineata, pentru imbunatatirea activitatii cardiace.

Mierea este perfecta pentru intarirea inimii. Nu iti va lipsi din casa mierea de salcam sau cea poliflora, preparata natural, fara adaosuri chimice.

Incearca un alt tonic, preparat din miere de albine, putina scortisoara si ginseng. Consuma-l de trei ori pe zi. Vei simti imediat efectele acestei retete simple, benefice pentru normalizarea activitatii cardiace.

Ceaiul de macese face minuni pentru tine. Actioneaza precum un tonic vascular, deci consuma-l pe tot parcursul zilei cu incredere. Poti chiar sa inlocuiesti apa plata cu ceaiul gustos de macese, indulcit cu miere.

Mana maicii domnului sau caprifoiul, intalnit in orice gradina, face minuni pentru inima ta slabita. Prepara un ceai din aceasta planta, iar dupa ce s-a racit il poti pastra la frigider.

Urmeaza o cura din acest tonic timp de o saptamana, in care consumi ceaiul dimineata si seara. Doar sapte zile sunt necesare pentru ca efectele sa fie vizibile.

Poti incerca si galbenelele, talpa gastei, ardeiul rosu si gentiana. Dupa ce au fiert cateva minute, acopera ceaiul obtinut cu o farfurie si uita de el un timp. Cand s-a racit, adauga miere pentru gust si consuma-l de trei ori pe zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-22-2009/intareste-ti-inima-cu-un-tonic-cardiac-893774
Intareste-ti inima cu un tonic cardiac - articole medicale - startsanatate