ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Interventie chirurgicala 2 in 1: liposuctie si marire de sani - articole medicale

Interventie chirurgicala 2 in 1: liposuctie si marire de saniO tehnica menita sa rezolve doua dintre cele mai mari probleme ale femeilor, depozitele inestetice de grasime si sanii prea mici, a fost testata cu succes in Marea Britanie si SUA.

Interesant e ca pentru marirea bustului nu se foloseste solutie salina sau silicon, ci grasimea pacientei, recoltata din zonele in care se gaseste in exces, cum ar fi abdomenul sau coapsele. Astfel, pacienta se alege si cu sanii mariti si cu o liposuctie, relateaza Daily Mail.

Procedura, care fi disponibila in marea Britanie de anul viitor, dupa cum au explicat expertii din cadrul Harley Medical Group, va costa in jur de 8.000 de lire sterline. Deja pe lista de asteptare sunt 2.500 de femei.

In cazul implanturilor cu materiale artificiale exista riscul ca implantul sa isi schimbe foam in timp, fiind nevoie de inlocuirea sa. Acest risc este eliminat in cazul noii proceduri.

Tehnica a fost testata inca de acum 5 ani in Marea Britanie si SUA, dar s-a asteptat pentru a se vedea daca rezultatul este de durata. Pana acum, acest lucru s-a adeverit.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-14-2009/interventie-chirurgicala-2-in-1-liposuctie-si-marire-de-sani-885324




Interventie chirurgicala 2 in 1: liposuctie si marire de sani - articole medicale - startsanatate