ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intrebuintari curative ale trifoiului rosu - articole medicale

Intrebuintari curative ale trifoiului rosuDesi se foloseste in mod obisnuit ca planta furajera, pentru continutul bogat de proteine, trifoiul rosu are si numeroase intrebuintari medicinale.

Neplacerile adolescentei, dar si afectiunile adultului tanar ori cele ale batranetii isi gasesc remediul in trifoiul uscat, bogat in vitamine, proteine si minerale, informeaza all4naturalhealth.com.

Trifoiul, ca medicament, este eficient gratie calciului, fierului, magneziului, potasiului si vitaminelor A, B12, E, C si K continute. Toate acestea sunt benefice glandelor din organism, stabilind un bun echilibru hormonal si calmand structurile nervoase.

Studiile cercetatorilor in medicina naturista au aratat ca trifoiul rosu, folosit ca medicament, are proprietati diuretice, antispasmodice, expectorante, sedative si tonice.

Tocmai de aceea isi gasesc remediul in frunzele mici si rosii acneea, astmul, bronsita, valorile ridicate ale colesterolului, tusea, problemele digestive, raceala, infectiile si problemele infertilitatii.

Trifoiul rosu poate fi folosit drept remediu si pentru calmarea simptomelor menopauzei. Permanenta stare de iritare dispare dupa o cura cu ceai de trifoi rosu uscat, datorita continutului de fitoestrogeni, substanta chimica ce regleaza dezechilibrul hormonal, specific acestei perioade.

Poate fi folosit si pentru proprietatile sale tonice ca un bun dezinfectant al organismului. Mai mult, nutrientii continuti incetinesc dezvoltarea celulelor canceroase, iar specialistii americani il recomanda ca remediu in tratarea cancerului.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-09-2009/intrebuintari-curative-ale-trifoiului-rosu-880426




Intrebuintari curative ale trifoiului rosu - articole medicale - startsanatate