ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Intrebuintarile curative ale propolisului - articole medicale

Intrebuintarile curative ale propolisuluiPropolisul este considerat de catre specialistii in medicina naturista cel mai puternic antibiotic natural. Tocmai de aceea el are numeroase intrebuintari curative si este un adevarat panaceu.

Bioflavonoidele sunt substantele active ale propolisului, cunoscute drept pseodovitamine pentru efectul lor asupra intaririi sistemului imunitar, informeaza buzzle.com

Propolisul contine cel putin 150 de substante cu rol benefic asupra sanatatii. Este medicamentul perfect in tratarea inflamatiilor, afectiunilor virale, ulcerului, ranilor superficiale sau afectiunilor pielii.

In sezonul rece nu trebuie sa iti lipseasca din casa pentru ca este medicamentul perfect impotriva gatului iritat.

Intra in componenta produselor cosmetice, pentru proprietatile sale antibiotice. Astfel, pentru a avea un ten luminos, fara impuritati, puncte negre sau acnee, te poti spala zilnic cu sapun cu propolis.

Pentru sanatatea orala, adauga in pasta de dinti acest antibiotic natural, iar dintii tai nu vor mai fi sensibili la rece, cald sau dulce.

Propolisul te scapa de raceala si gripa rapid, daca este administrat zilnic, impreuna cu ceaiurile fierbinti.

Stimuleaza secretia bilei si a glandelor endocrine si te scapa de iritatiile stomacului si anumite probleme respiratorii.

Problemele articulatiilor sau starile de nervozitate isi gasesc si ele remediul in propolisul albinelor. Imbunatateste de asemenea apetitul si este suplimentul perfect pentru cei mici sau persoanele care nu au pofta de mancare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-05-2009/intrebuintarile-curative-ale-propolisului-907901




Intrebuintarile curative ale propolisului - articole medicale - startsanatate