ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Invata sa bei suc natural de fructe - articole medicale

Invata sa bei suc natural de fructeSucul natural de fructe si legume actioneaza asupra cresterii usoare a glicemiei. In cazul unui organism sanatos, el se asimileaza rapid si digestia este una normala. In caz contrar insa, exista cateva reguli in consumarea sucurilor naturale, pentru ca ele sa actioneze precum un pansament.

In cazul infectiilor stomacale sau diabetului, sucurile de fructe pot dauna. In acest caz sfatul medicului tau devine absolut necesar, informeaza juicing-for-health.com.

Cand incepi o dieta bazata pe sucuri si legume proaspete, tesuturile sanatoase le vor inlocui pe cele afectate. Vei avea mai multa energie, pielea va fi neteda, curata, cu un aspect sanatos, iar stomacul va fi pe deplin protejat.

Daca vei inlocui cafeaua cu sucul proaspat, vei avea la inceput migrene suparatoare si te vei simti slabit, dar acestea sunt primele semne al eliminarii toxinelor din organism. Tocmai de aceea trebuie sa alegi fructele care au o actiune treptata si indelungata, pentru a evita aceste socuri.

Cel mai important lucru al acestui tip de hidratare este sa nu renunti daca inregistrezi aceste simptome, pentru ca sunt primele semne ale procesului de regenerare a organismmului.

Cel mai bun moment pentru consumarea sucului tau de fructe este dimineata, pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa. Vitaminele si mineralele tonicului vor fi absorbite in profunzime, fara sa elimini nimic.

Contrar opiniei generale, citricele consumate dimineata nu iti vor ridica nivelul aciditatii stomacale, ci dimpotriva, vor actiona precum un pansament. Ca o regula generala, nutritionistii americani recomanda inceperea dietei bazate pe sucuri proaspete de la prima ora a diminetii.

Mai mult, vei incepe cu fructele care iti plac cel mai mult, pentru a te motiva sa le consumi in continuare. Merele, portocalele si pepenele se absorb rapid in organism, deci poti incepe cu ele.

Dupa o perioada, poti extinde dieta ta la sucurile de morcovi, castraveti, telina sau sfecla. Daca ai o zi mai obositoare, combinatia de mere, rosii, morcovi si portocale te va ajuta sa te vitaminizezi rapid.

Legumele verzi au o valoare nutritiva mai ridicata decate celelalte, deci le poti incerca in a doua etapa a dietei tale cu sucuri proaspete. Spanacul si varza sunt cele mai potrivite legume pentru lipsa ta de energie, tenul imbacsit sau durerile stomacale suparatoare.

Ultimele etape ale dietei cu suc prosapat

Pentru rezultate optime, sucurile de fructe si legume vor fi combinate in asa fel incat sa obtii rezultatele asteptate. Nu uita ca organismul are nevoie de aminoacizi, vitamine, minerale, enzime, acizi grasi, carbohidrati, fibre si apa, deci ofera-le treptat, pentru a se obisnui rapid cu ele.

Dieta cu suc proaspat nu contine mult zahar, contrar opiniei generale. Valoarea indicelui glicemic este scazuta, deci nu esti in pericol de a avea glicemia ridicata dupa cateva saptamani de dieta, daca nu suferi de nici o afectiune.

Pentru o mai mare siguranta, combina pulpa obtinuta cu putina apa, in special in cazul copiilor, unde dieta are rol laxativ. Pentru a evita riscul pesticidelor sau ingrasamintelor continute de fructe, fa o vizita la tara si fa-ti rezerve de fructe proaspete din gradina, pentru a avea siguranta compozitiei lor chimice.

Legumele sunt cele care absorb cele mai mari cantitati de pesticide si, daca nu le poti culege din gradina, inainte de a fi gatite, dupa ce le-ai curatat, lasa-le zece minute in putin otet si sare.

Cel mai important lucru in noua ta dieta este sa urmaresti raspunsul organismului. Astfel, evita fortarile sau consumul de sucuri care iti displac. Opteaza pentru fructele preferate si legumele pe care le consumi cu regularitate, pentru ca dieta sa fie eficienta.

Nu consuma sucul pe care l-ai preparat cu o zi in urma. Depozitarea la frigider pentru o perioada mai mare de 24 de ore are ca efect distrugerea vitaminelor sucului tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-27-2009/invata-sa-bei-suc-natural-de-fructe-932860




Invata sa bei suc natural de fructe - articole medicale - startsanatate