ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

La ce e buna scortisoara? - articole medicale

La ce e buna scortisoara?Un condiment nu chiar pe toate gusturile, scortisoara poate da avant memoriei si lupta cu kilogramele in plus, fara ca acestea sa fie singurele ei beneficii.

Ascute mintea Chiar si guma de mestecat te ajuta si nu doar printr-o respiratie proaspata. Conform unui studiu citat de Health.com, cei care au mestecat guma cu aroma de scortisoara s-au descurcat mai bine la testele cognitive fata de cei care s-au indreptat spre alte arome sau nu au mestecat deloc guma.

Amelioreaza durerile de gat Daca te doare gatul sau tusesti, incearca o bautura pe baza de scortisoara. Intr-un pahar cu apa rece, cufunda cateva betigase de scortisoara, lasa-le cateva ore si bea apoi lichidul.

Gustare dietetica Daca incerci sa dai cateva kilograme jos, foloseste-te de puterea scortisoarei. Aceasta are capacitatea de a regla nivelul de zahar din sange, taind urgent senzatia de foame, potrivit cercetatorilor americani.

Pentru o gustare dietetica, presara niste praf de scortisoara peste un mar taiat in felii. Studiile au aratat ca cei care mananca mere au, in general, o dieta mai saraca in calorii sin mai putina grasime abdominala.

Pentru piele obosita Scortisoara bogata in antioxidanti e perfecta pentru pielea aspra, obosita. Fa-ti singura crema, amestecand sucul de la 5 lamai, o lingurita de ulei de masline, un sfert de cescuta de lapte, jumatate de cescuta de apa si doua lingurite de scortisoara. Introdu picioarele in aceasta mixtura timp de 15 minute.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-27-2009/la-ce-e-buna-scortisoara-933052




La ce e buna scortisoara? - articole medicale - startsanatate