ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Laptele degresat ingrasa! - articole medicale

Laptele degresat ingrasa!Copiii care beau zilnic lapte nedegresat au un indice de masa corporala mai mica decat cei care consuma lapte degresat, arata un studiu realizat in Suedia.

Iar diferenta de greutate este notabila, aceasta fiind de aproximativ 4 kilograme, relateaza The Telegraph. Expertii sunt de parere ca explicatia consta in faptul ca cei care consuma lapte degresat isi completeaza dieta cu bauturi carbogazoase.

Cei 120 de copii au fost monitorizati de cercetatorii de la Universitatea Gothenburg timp de patru ani, respectiv de cand micutii aveau doar 4 ani, si s-a observat ca obiceiurile lor alimentare nu s-au schimbat prea mult in aceasta perioada.

In mod paradoxal insa, cei care consumau lapte nedegresat aveau o dieta bogata in grasimi in general. Cu toate acestea, indicele lor de masa corporala era mai mic decat in cazul copiilor care consumau lapte degresat, unde este clar ca parintii incercau sa ii fereasca de grasimi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-05-2009/laptele-degresat-ingrasa-942426




Laptele degresat ingrasa! - articole medicale - startsanatate