ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Legatura incredibila dintre chelie si bolile de inima - articole medicale

Legatura incredibila dintre chelie si bolile de inimaChelia poate fi un semn al prezentei in organism a bolilor cardiovasculare, conform unui nou studiu al cercetatorilor danezi.

Oamenii care prezinta trei dintre cele patru semne ale imbatranirii (caderea parului, chelie, moliciunea unor parti a urechilor, depuneri de grasime in jurul pleoapelor) sunt cu 57% mai expusi unui atac de cord si cu 39% mai susceptibili de a se imbolnavi de inima, scrie colesterol de sub piele sunt cel mai clar semn al prezentei unei boli cardiace. Acest lucru indica faptul ca organismul nu poate elimina colesterolul rau din sange.

Cercetatorii danezi de la Universitatea din Copenhaga au analizat 10.885 de oameni cu varste de 40 ani, dintre care multi au prezentat simptome ale unei boli cardiovasculare. Studiul s-a intins pe durata a 35 de ani. Din totalul subiectilor, 3.401 s-au aes cu boli de inima, in timp ce 1.708 au suferit un atac de cord.

Studiul a inclus 5.828 de barbati si 5.057 femei. Interesant este ca pierderea parului la femei nu a fost asociata cu un risc crescut al bolilor de inima.

Rezultatele studiului arata ca riscul instalarii unei boli cardiovasculare creste cu fiecare semn suplimentar de imbatranire, indiferent de varsta.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/inima/legatura-incredibila-dintre-chelie-si-bolile-de-inima-1200331




Legatura incredibila dintre chelie si bolile de inima - articole medicale - startsanatate