ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Liz Hurley, dieta cu votca pentru a ramane in forma - articole medicale

Liz Hurley, dieta cu votca pentru a ramane in formaSe pare ca una dintre modalitatile vedetelor de a ramane in forma este dieta cu votca, preferata de Liz Hurley.

La 44 de ani, vedeta a descoperit ca nu mai e la fel de simplu sa se mentina in forma, drept pentru care a apelat la o dieta neconventionala. Ea a renuntat la cafea si vin, iar la galele la care trebuie sa participe consuma votca pentru a-si mentine talia.

Intrebata daca ii place votca, Liz a declarat ca nu, dar ca s-a obisnuit sa adauge apa din belsug si o felie de lamaie, relateaza Daily Mail. "La inceput e ca un medicament, dar m-am obisnuit", a spus ea.

Ea a marturisit ca obisnuia sa bea multa cafea, dar a fost sfatuita ca dupa 40 de ani trebuie sa aiba mare grija cu cafeaua si vinul, drept pentru care a renuntat complet la ele, afland ca acesta este principalul motiv de balonare al femeilor.

Actrita, casatorita si mama a unui copil de sapte ani, Damian, a marturisit ca mananca doar o data pe zi si ca adesea merge la culcare infometata. Si asta pentru ca, in ultima vreme, s-a concentrat mai mult pe cariera in modelling.

Cand vrea sa se rasfete, gusta un patratel de ciocolata organica sau o lingurita de inghetata, acestea fiind singurele sale scapari.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-12-2009/liz-hurley-dieta-cu-votca-pentru-a-ramane-in-forma-948740




Liz Hurley, dieta cu votca pentru a ramane in forma - articole medicale - startsanatate