ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Lucruri ciudate care iti imbolnavesc inima - articole medicale

Lucruri ciudate care iti imbolnavesc inimaInima ta este expusa zilnic unor factori care o slabesc si o predispun bolilor grave. Totul poate duce la infarct miocardic, boala pe care trebuie sa o eviti cu orice pret.

Toti cred ca dieta si viata sedentara duc la aparitia unui atac de cord, scrie inima in rau.

Cartierul in care traiesti

Un studiu publicat in 2011 in revista "New England Journal of Medicine" arata ca oamenii care traiesc in cartiere sarace sunt de trei ori mai predispusi la infarct miocardic. Specialistii au studiat mai multi oameni cu varsta intre 45 si 64 de ani, timp de noua ani, ajungand la aceasta concluzie.

Antibioticele

Un studiu din 2012 indica faptul ca unele antibiotice pot duce la aceasta boala. Este preferabil ca pacientii sa discute cu doctorul lor pentru a gasi alte tratamente, in cazul in care pot evita antibioticele.

Suplimentele de calciu

Un material publicat in revista "Heart" anul acesta a fost facut pe baza analizei situatiei a 23.000 de oameni. Cei care au luat suplimente de calciu au avut un risc mai mare de infarct. Pe de alta parte, alte studii arata ca suplimentele de calciu ajuta inima. In luarea acestor decizii, este bine sa iti consulti doctorul de familie.

Problemele in relatie

O relatie neplacuta cu cineva ne imbolnaveste de inima. Specialistii britanici au stabilit ca riscul de atac de cord creste cu 34% in acest caz.

Viata la oras

Expunerea la conditiile din oras nu este un lucru usor pentru inima. Nu conteaza daca mergi cu bicicleta, cu masina sau autobuzul. Prezenta ta in trafic nu este benefica pentru inima. Expertii germani au descoperit ca riscul de infarct miocardic este dublu.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/inima/lucruri-ciudate-care-iti-imbolnavesc-inima-1194267
Lucruri ciudate care iti imbolnavesc inima - articole medicale - startsanatate