ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

MEDTRONIC, LIDER MONDIAL IN TEHNOLOGIE MEDICALA, ISI DESCHIDE BIROU REGIONAL IN BUCURESTI, Romania - articole medicale

Contacte:
Natasha Konstantinova – PR si Comunicare Medtronic natasha.konstantinova@medtronic.com
Ruxandra Vasilescu – McCann PR: ruxandra_vasilescu@mccannpr.ro/  0723.862.604
                                                                                                                                                       
Bucuresti, 6 iunie 2013 – Medtronic, lider mondial în tehnologie medicala, si-a deschis astazi oficial biroul regional din Romania si Moldova cu sediul în Bucuresti.  Deschiderea biroului regional este un pas foarte important pentru Medtronic, care îsi construieste astfel o prezenta puternica în Romania si Moldova, consolidand pietele serviciilor de sanatate din ambele tari, furnizand instruire si educare medicilor romani si moldoveni, si oferind terapiile inovatoare ale Medtronic milioanelor de oameni care solicita tratamente si servicii medicale mai bune.
Terapiile si produsele Medtronic sunt utilizate în tratarea a peste 50 de afectiuni cronice din domeniile managementului tulburarilor de ritm cardiac, spinal si biologics, cardiovascular, neuromodulare, diabet, precum si tehnologii chirurgicale.
 
La ceremonia de deschidere, dl. Calin Puiu, directorul Medtronic Romania si Moldova, a mentionat:  “Cooperarea dintre Medtronic, medici si diverse institutii medicale dureaza în Romania de mai bine de 15 ani. Înca din anul 2002, am instruit în Romania si Moldova peste 40.000 de specialisti în medicina. Deschiderea biroului regional ne va permite sa continuam consolidarea pozitiei noastre în Romania si Moldova, sa optimizam accesul la terapiile noastre pentru numerosi pacienti care le solicita, si sa raspundem nevoilor si oportunitatilor de pe pietele serviciilor de sanatate din ambele tari”.
Pentru inaugurarea reprezentantei Medtronic în Romania si Moldova, dl. Duane C. Butcher, Adjunct al Sefului Misiunii, Ambasada SUA, va gazdui o receptie la Resedinta Ambasadorului SUA în prezenta reprezentantilor Medtronic, a specialistilor în servicii medicale si autoritatilor medicale.
“Salutam deschiderea biroului de reprezentanta Medtronic la Bucuresti si consideram ca este un pas important facut de o prestigioasa companie americana. În cei 15 ani de activitate pe piata din Romania, Medtronic a avut contributii semnificative în domeniul medical, îmbunatatind vietile pacientilor din Romania”, a declarat Duane C. Butcher, Adjunct al Sefului Misiunii, Ambasada SUA.
Activitatile principale ale biroului de reprezentare Medtronic se vor concentra pe extinderea prezentei Medtronic în ambele tari prin dezvoltarea domeniilor deja existente ale companiei, precum si pe introducerea permanenta a terapiilor inovatoare ale Medtronic. Deschiderea noului birou Medtronic subliniaza angajamentul Medtronic de a continua sa investeasca în extinderea afacerii si sa raspunda solicitarilor crescande si complexe ale pietelor medicale din Romania si Moldova, de a instrui si educa noi specialisti în medicina din cele doua tari, de a organiza masterclass-uri pentru medicii din regiune, si de a îmbunatati vietile pacientilor.
“Lucrez cu Medtronic de cativa ani si consider colaborarea noastra ca fiind mai mult decat un parteneriat. Dispozitivele Medtronic sunt tehnologii foarte avansate care mi-au ajutat pacientii sa-si recapete sanatatea, sa-si reia activitatea si sa aiba o viata mai buna. Medicina secolului 21 înseamna cunoastere si experienta în acelasi timp, înseamna utilizarea tehnologiilor medicale, care sunt accesibile acum în Romania datorita leadership-ului Medtronic, precum si eforturile depuse pentru instruirea si educarea specialistilor în medicina din regiune”, a afirmat Dr. Ciudin – Conf. Prof. Cardiologie, Seful Sectiei Cardiologie IV, Institutul de Boli Cardiovasculare, Bucuresti.
 
DESPRE MEDTRONIC
Medtronic (www.medtronic.com), cu sediul central în Minneapolis, este lider mondial în tehnologie medicala – alinand durerea, redand sanatatea si prelungind vietile a milioane de oameni din întreaga lume. 
 
Medtronic creeaza tehnologii medicale inovatoare care alina durerea, redau sanatatea si prelungesc vietile a milioane de oameni din întreaga lume. La fiecare 4 secunde,  undeva în lume, un produs sau o terapie Medtronic sunt utilizate pentru a salva sau a îmbunatati substantial viata unei persoane.
 
Orice declaratii anticipative implica riscuri si incertitudini, precum cele descrise în rapoartele periodice ale Medtronic depuse la Comisia de Valori Mobiliare si Burse din SUA. Rezultatele reale pot diferi din punct de vedere material de rezultatele anticipate.
-




MEDTRONIC, LIDER MONDIAL IN TEHNOLOGIE MEDICALA, ISI DESCHIDE BIROU REGIONAL IN BUCURESTI, Romania - articole medicale - startsanatate