ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Maghiranul, un foarte bun analgezic - articole medicale

Maghiranul, un foarte bun analgezicMaghiranul este un foarte bun analgezic natural. Are si proprietati antiseptice, antivirale, antibacteriene, expectorante, este un bun diuretic, calmantul perfect si se recomanda si pentru protejarea vaselor de sange.

Uleiul esential de maghiran se extrage din frunzele uscate, iar in sezonul racelilor poate inlocui cu succes orice tratament pentru raceala si gripa, informeaza organicfacts.net.

Calmeaza rapid durerile de cap, cele musculare si de dinti. Poate fi folosit ca antiinflamator natural, nu are afecte adverse, iar un consum regulat are si importante alte beneficii.

Studiile specialistilor in domeniu au aratat ca maghiranul poate trata si afectiunile respiratorii, spasmele intestinale sau crampele musculare. Tocmai de aceea, atunci cand apar primele simptome ale gripei sau racelii, iti poti face rezerve de maghiran, pentru a-l consuma sub forma de ceai in orice moment al zilei.

Proprietatile sale antiseptice il recomanda pentru tratarea ranilor. Balonarile pot fi si ele tratate cu succes cu o cana de ceai de maghiran sau cateva picaturi de ulei esential diluate in apa.

Senzatia de voma, gazele, indigestia si durerile de stomac, asociate ulcerului sau gastritei, vor disparea rapid, printr-o cura naturista pe baza de maghiran. Imbunatateste circulatia sangelui si este un bun tonic cerebral.

Daca ai probleme respiratorii, tuse seaca sau degeraturi din cauza temperaturilor scazute, maghiranul poate fi un remediu eficient. Nu s-au inregistrat efecte adverse, dar cere sfatul medicului tau naturist pentru a-l folosi ca tratament, pentru a-ti recomanda doza necesara tratarii afectiunii tale.

Pentru aromoterapie, uleiul de maghiran poate fi combinat cu cedru, eucalipt, musetel sau arbore de ceai.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-21-2010/maghiranul-un-foarte-bun-analgezic-988829




Maghiranul, un foarte bun analgezic - articole medicale - startsanatate