ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mananci fasole si esti sanatos - articole medicale

Mananci fasole si esti sanatosCe mancare are un continut proteic ridicat, previne aparitia cancerului, diabetului si daca consumi in exces nu vei avea probleme cu kilogramele in plus? E vorba despre banala fasole.

Aceasta ofera toate aceste beneficii, daca este consumata regulat, fie sub forma pastailor fie a boabelor mari, albe, rosii si delicioase, informeaza naturalnews.com.

Studiile nutritionistilor americani au aratat ca fasolea are numeroase intrebuintari curative, despre care multe persoane nu stiau. O dieta de cateva luni cu fasole, consumata de patru ori pe zi, reduce cu 22% riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Mai mult, fasolea si cartofii previn aparitia cancerului la san si la prostata, prin continutul de fitoestrogen. Este bogata in fibre, care ajuta la refacerea colonului si in antioxidanti, care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi, complet daunatori sanatatii.

Studiile nutritionistilor au aratat ca fasolea rosie previne si trateaza aparitia bolilor circulatorii si cardiovasculare. Reduce glicemia, colesterolul si poate fi folosita cu succes si in curele de slabire.

Pentru vegetarieni, fasolea inlocuieste cu succes carnea pentru ca ea contine un sfert din proteinele dintr-o friptura. Este o sursa sigura de vitamina B, acid folic si minerale (fier, potasiu, magneziu si calciu).

Multe persoane sunt refractare la orice dieta pe baza de fasole din cauza gazelor intestinale produse. Pentru a limita producerea lor, fasolea se fierbe de trei ori inainte de a fi gatita.

Mai mult, se lasa in apa timp de 12 ore inainte, pentru a reduce complet riscul producerii gazelor suparatoare.

La prepararea mancarii se adauga usturoi, rozmarin, coriandru, lamaie, chimen sau anason pentru evitarea bacteriilor de la nivelul colonului care produc balonari si implicit gaze.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-19-2009/mananci-fasole-si-esti-sanatos-923763




Mananci fasole si esti sanatos - articole medicale - startsanatate