ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Mancarea picanta nu grabeste travaliul - articole medicale

Mancarea picanta nu grabeste travaliulMii de viitoare mamici cred orbeste in mituri transmise din generatie in generatie, crezand cu tarie ca, de exemplu, ceaiul de zmeura sau mancarea iute vor grabi instalarea travaliului si, implicit, nasterea.

Altele renunta cu totul la cafea, convinse fiind ca aceasta face rau pielii bebelusului care urmeaza sa se nasca, relateaza Daily Mail, citand un sondaj de opinie pe tema celor mai comune mituri legate de sarcina.

Una din 8 femei "stie" ca va naste baiat daca burta este cumva ascutita. Din pacate, insa, pentru amatoarele de astfel de mituri, nu exista nicio dovada in acest sens, explica Sharon Broad, care a derulat acest sondaj impreuna cu sotul ei pe un lot de 1.200 de britanice.

In privinta cafelei si a bauturilor ce contin cafeina, specialistii au ajuns la un consens: o femeie insarcinata n-ar trebui sa consume mai mult de 200 de mililitri pe zi: aici intrand cafeaua instant sau la filtru, ceaiul, care nu trebuie sa depaseasca doua cani, Cola sau ciocolata (nu mai mult de un baton).

Cat despre peste, despre care femeile au parerile impartite, specialistii spun ca rechinul si pestele sabie trebuie evitate, iar cantitatea de ton limitata.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-08-2009/mancarea-picanta-nu-grabeste-travaliul-879385




Mancarea picanta nu grabeste travaliul - articole medicale - startsanatate