ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Medicamentul care creste si indeseste genele - articole medicale

Medicamentul care creste si indeseste geneleUn medicament testat in prezent in Marea Britanie ar putea pecetlui soarta rimelului traditional. Daca testele se vor dovedi a fi un succes, mascara ar putea iesi de pe piata.

Oamenii de stiinta care au gasit formula medicamentului, in fapt o solutie care se da la radacina genelor, au recrutat deja femei nemultumite de genele lor pentru a participa la testarea produsului timp de 6 luni, relateaza Daily Mail.

Lattisse, medicamentul in cauza, promite indesirea, alungirea si o culoare mai intensa a genelor.

Lichidul se aplica zilnic cu o periuta si se va comercializa, daca se va dovedi eficient, in sticlute asemanatoare celor de mascara. Lattisse se testeaza in 6 spitale din Marea Britanie, medicii dorind sa vada in cat timp apar efectele si cat tin acestea.

Initial, medicamentul a fost folosit pentru tratarea glaucomului, insa s-a observat ca unul dintre efectele sale secundare este alungirea si indesirea genelor. Intre timp formula sa a fost modificata, ajungandu-se la produsul din prezent. Producatorul, al carui nume este strans legat si de Botox, a obtinut deja licenta pentru piata din SUA, unde produsul este deja pe piata.

Produsul promite lungirea genelor cu 25% si indesirea lor cu 106%. Dupa un tratament de 16 saptamani, se observa si o culoare mai intensa cu 18%. In plus, la piscina, in ploaie sau cand emotiile au ca urmare lacrimile, nimic nu o va mai lua la vale.

Pretul de vanzare, in Europa, va fi de aproximativ 100 de lire sterline. Piata de mascara din lume este de 3 miliarde de lire sterline anual.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-29-2010/medicamentul-care-creste-si-indeseste-genele-991358




Medicamentul care creste si indeseste genele - articole medicale - startsanatate