ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Merita sa slabesti rapid? Vezi care sunt dezavantajele - articole medicale

Merita sa slabesti rapid? Vezi care sunt dezavantajeleDin pacate, a slabi nu e usor si nici lipsit de urmari. Poate ca vei ajunge la silueta multvisata, dar asta nu inseamna ca "suferinta" la care iti supui organismul nu va lasa urmari.

Afla care sunt cele mai comune efecte adverse ale curelor de slabire rapide de pe liujiaoourhealth.blogspot.com, care a adunat laolalta cele mai nefaste, dar des intalnite dezavantaje.

1. Pietrele la vezica biliara - In timp ce marea majoritate a efectelor curelor de slabire rapide sunt temporare, putand consta in greturi, diaree, oboseala si constipatie, exista si probleme severe de sanatate, cum ar fi pietrele la vezica biliara.

Extrem de dureroase, pietrele la vezica biliara se formeaza in momentul in care te opresti din mancat sau incepi sa mananci foarte putin. In unele cazuri, pe langa pietrele la rinichi, pot aparea si inflamatii ale ficatului sau pancreasului.

2. Pierderea masei musculare - O alta urmare a acestui tip agresiv de slabire este pierdearea masei musculare. Daca organismul nu primeste hrana necesara, combustibilul pentru activitatile zilnice, se va indrepta catre alte surse de energie.

In mod ironic, nu va folosi rezerva de grasime, pentru ca este programat sa nu apeleze la aceasta decat ca ultima masura. Asa ca, inainte de a se atinge de rezerva "strategica" de grasime, va folosi masa musculara.

3. Pierderea apei din organism - Pierderea masei musculare va duce la pierderea apei din organism. Masa musculara este rezultatul proteinei, care are si un continut mare de apa.

In plus, muschii pastreaza mare parte din apa din organism, asa ca pierderea lor va duce la pierderea apei din organism.

4. Pierderea parului - De parca organismul nu suferea si asa destul de pe urma slabirii rapide, aceasta se reflecta si la nivelul scalpului tau. Parul are nevoie de proteine pentru a creste. De fapt, parul insusi are la baza o proteina, keratina.

Asa ca daca ai decis sa slabesti, probabil ca si numarul proteinelor din alimentatie se va micsora.

In acest caz, organismul va folosi toate proteinele care ii sunt la indemana, chiar si pe cele rezervate pentru cresterea parului, aceasta functie fiind ultima in ierarhia pe care o stabileste organismul.

5. Tremuratul - Acest efect advers al slabirii rapide este doar temporar si apare mai ales daca ai apelat la bisturiu pentru a fi mai slaba. In acest caz, procedura chirurgicala indeparteaza mare parte din grasime. Iar aceasta izoleaza organismul de mediul exterior, mentinand o anumita temperatura a corpului.

Odata ce grasimea a fost indepartata, nu mai are cine sa izoleze organismul, oprind scaderea rapida a temperaturii. De aici si tremuratul.

6. Pielea care atarna - Unul dintre cele mai vizibile si "urate" efecte ale slabirii rapide este pielea care atarna.

Si asta pentru ca pielea, oricat de elastica ar fi, are si ea nevoie de un timp pentru a se "strange" in jurul trupului ale carui masuri s-au schimbat.

O slabire treptata nu va avea ca rezultat acest aspect inestetic al pielii, prezent mai ales in cazul fostilor obezi care au slabit rapid.

7. Palpitatii si ritm cardiac crescut - In cazul in care slabirea este un efect al pilulelor special concepute in acest sens, palpitatiile si ritmul cardiac crescut pot fi doar cateva dintre efecte.

Astfel, acestea trebuie consumate doar daca sunt prescrise de medic, preferata fiind slabirea treptata.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-01-2009/merita-sa-slabesti-rapid-vezi-care-sunt-dezavantajele-870579
Merita sa slabesti rapid? Vezi care sunt dezavantajele - articole medicale - startsanatate