ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Metode naturale pentru imbunatatirea circulatiei sangvine - articole medicale

Metode naturale pentru imbunatatirea circulatiei sangvineProblemele circulatorii sunt foarte frecvente, indiferent de varsta. Factorii care afecteaza circulatia sangelui sunt numerosi, de la cei genetici pana la vremea rece.

Daca tratamentul medicamentos prescris este costisitor sau greu de urmat, poti incerca metodele naturale pentru imbunatatirea circulatiei sangvine. Sunt obisnuinte care pot fi adoptate usor, iar rezultatele se obtin rapid, informeaza ehow.com.

Dulciurile consumate zilnic influenteaza decisiv sistemul circulator. Poti reduce dulciurile, iar cafeaua si ceaiul le poti indulci cu putina miere, atat ca sa dea gust.

Excesul de sare este un alt factor care influenteaza circulatia. Poti reduce cantitatea de sare din alimentatie sau chiar o poti elimina consumand alimente si legume sarate, care, prin fierbere, dau gust mancarii tale.

Daca iti este greu sa renunti la sarea de masa, o poti inlocui cu cea de mare, o vreme. Ceapa si usturoiul sunt alimentele minune, cu efecte imediate asupra imbunatatirii circulatiei sangelui.

Fructele, legumele si cerealele, bogate in fibre, sunt si ele recomandate persoanelor cu probleme circulatorii. Ele vor fi combinate insa cu alimentele bogate in vitamine, pentru echilibrul nutrientilor din hrana zilnica.

Vor fi evitate semipreparatele si prajelile, care au un nivel ridicat de toxine, si influenteaza pe termen lung circulatia sangelui. Vitaminele sunt foarte importante, deci nu evita sa consumi pe tot parcursul zilei citrice si legume proaspete.

Sunt recomandate, cu preponderenta, cele bogate in vitamina C, E si B, dar si zinc si seleniu (peste, branza, oua, ardei, fasole, struguri).
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-30-2009/metode-naturale-pentru-imbunatatirea-circulatiei-sangvine-983887




Metode naturale pentru imbunatatirea circulatiei sangvine - articole medicale - startsanatate