ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Minciuna, secretul unei diete sanatoase - articole medicale

Minciuna, secretul unei diete sanatoaseVrei ca familia ta sa duca un mod de viata sanatos indiferent de locul unde se afla, la scoala, la serviciu sau acasa? Exista multe solutii de a-i convinge, unele chiar inedite.

Cercetatorii americani au demonstrat ca secretul nu consta numai in alimente, ci si in modul de gandire si conceptii. Asa numita memorie falsa sau mincinile pot influenta dieta unei persoane, sustine psihologul Elizabeth Loftus, de la Universitatea Irvine din California.

Experimentele facute pe 231 de studenti, care au declarat initial ca nu suporta sparanghelul, pentru ca mai apoi sa incerce sa-i convinge pe ceilalti ca sunt chiar incantati sa-l manance, inca din copilarie, au demonstrat minciuna acestora le-a influentat lor modul de gandire, scrie webmd.com.

Memoria falsa i-a facut pe tineri sa inceapa sa consume in viitor mai mult sparanghel, deci sa manance mai sanatos.

Studentii au fost nevoiti sa completeze si o serie de chestionare privind modul in care mananca si "experienta alimentara", ceea ce i-a determinat ca mai apoi sa faca un feedback al raspunsurilor lor. Dupa o anumita perioada tinerii au devenit chiar consumatori fideli ai alimentelor pe care initial nu le agreau.

"Minciuna este o tehnica noua de dieta si are rezultate neasteptate, putand schimba modul de alimentatie al oamenilor", a declarat cercetatorul american.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-19-2008/minciuna-secretul-unei-diete-sanatoase-389663




Minciuna, secretul unei diete sanatoase - articole medicale - startsanatate